Başkan Sarıaltun, Çağlayancerit'i nakış gibi işliyor

Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, göreve geldiği günden bu yana ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Doğalgaz çalışmalarının neredeyse tamamlandığı Çağlayancerit’te ulaşımda da büyük adımlar atıldı. Akdere mahallesi ile ilçe merkezi arasında kalan yolda altyapı ve asfaltlama çalışmalarını tamamlayan Çağlayancerit Belediyesi, mahallelerde ise kilit parke ve yol yapım ve onarım çalışmalarını da sürdürüyor.

Küçüküngüt Mahallesindeki kilit parke çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Sarıaltun: “Küçüküngüt (Miliyanlı) mahallemizde vatandaş ve Belediye işbirliği içerisinde yapımı devam eden kilit parke çalışmalarını, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Berk ve belediye meclis üyelerimiz ile yerinde inceledik. Kilit Parkemizin tedarikinden dolayı, Kahramanmaraş Valimize, Büyük Şehir Belediye Başkanım Hayrettin Güngör ve ilçe başkanımız Mehmet Berk'e teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” İfadelerini kullandı.

Özlemi çekilen yolda çalışmalar başladı

Yıllardır yapılması beklenen Fatih Mahallesi Hatunoluğu Obası yolunda çalışmalar başladı. Yol genişletme ve iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Sarıaltun: “Fatih Mahallesi Hatunoluğu Obası özlemini çektiği yola kavuşuyor. Hatunoluğu Obası yol genişletme ve iyileştirme çalışmaları devam etmekte. İnşallah en kısa zamanda da Asfaltlaması da yapılacak. Çalışmalarda bizlere desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e çok teşekkür ederim.” Dedi.


 

Bakmadan Geçme