• Haberler
  • Asayiş
  • Kahramanmaraş'ta narkotik operasyonu! 42 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş'ta narkotik operasyonu! 42 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 68 şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapan 5 şahıs, ikamet ve işyerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 38 şahıs olmak üzere toplam 42 kişi yakalandı.

Kahramanmaraş il genelinde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bir haftalık süreçte düzenlenen operasyonlarda çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 68 şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapan 5 şahıs, ikamet ve işyerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 38 şahıs olmak üzere toplam 42 kişi yakalandı.

Çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 68 şahıs, Uyuşturucu Madde Ticareti yapan 5 şahıs, İkamet ve işyerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 38 şahıs olmak üzere toplam 111 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, 42 şahıs tutuklanmıştır. 
Bu çalışmalar esnasında; 35,49 gr Metamfetamin,  2025 adet Sentetik Ecza, 17 adet ruhsatsız tabanca ve 3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Ayrıca, trafik ekipleri tarafından trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine sebep olan;   166 araca yüksek sesle müzik dinlemekten,  98 araca ise abartı egzozdan işlem yapıldı.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, genel güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edeceklerini açıkladı.


 

Bakmadan Geçme