Vali Ünlüer'den toptancılar sitesi esnaflarına ziyaret

Şehrin yeniden ihya ve inşası için toplumun her kesimine ulaşmak, sorunların tespiti ve çözümü için hızlı bir tempo ile çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, depremde büyük bölümü yıkılan Toptancılar Sitesi'ne ziyarette bulunarak esnaflarımızın sorunlarının yerinde tespiti ve çözümü için esnaflarımızla istişarelerde bulundu.

Toptancılar Sitesi esnaflarını ve iş yerlerini tek tek ziyaret eden Vali Ünlüer, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. 
 
Esnafları ve vatandaşları her fırsatta ziyaret ederek sorun ve talepleri ilk ağızdan dinlemeye özen gösteren ve yapılan tüm çalışmalarda istişareye önem veren Vali Ünlüer, “Depremin merkez üssü olmamız hasebiyle en çok etkilenen şehir konumundayız. Fakat buna rağmen çok hızlı toparlanma sürecine girdik. Cumhurbaşkanlığımızın öncülüğünde Bakanlıklarımız, Valiliğimiz, Belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve tüm paydaşlarımızla birlikte şehri yeniden ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Devletimiz, Kahramanmaraş için tüm imkanlarını seferber ediyor. Bizler de toplumun tüm kesimleriyle bire bir ilgileniyoruz. Tabi ki ekonomik kalkınmanın, şehirde hayatın devam etmesinin en büyük paydaşı siz kıymetli esnaflarımızsınız. Sizlerin dertleriyle, ihtiyaç ve talepleriyle bire bir ilgileniyoruz. Buradaki yaşadığınız sorunlarınızı tabi ki anlıyoruz. İlgili kurumlarımız, bu sorunların yaşanmaması adına gerekli çalışmaları yürütüyor. Sorunların kalıcı çözüme kavuşması için Bakanlığımız ve Belediyelerimiz ile irtibat halindeyiz. Sizleri kalıcı iş yerlerinize biran evvel kavuşturma gayretindeyiz. Sorunlarınızın çözümü için ben bire bir takipteyim. İnşallah bu şehri hep birlikte yeniden ayağa kaldıracağız. Sizlere hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.” diye konuştu.

Toptancılar Sitesi esnafları ise Vali Ünlüer’e, ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
  
Vali Ünlüer’e, ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve Gıda Maddeleri ve Kabzımallar Odası Başkanı Halit Orhan da eşlik etti.
 

Bakmadan Geçme