Bakan Yerlikaya, Kahramanmaraş dahil 10 ildeki operasyonu böyle duyurdu

Emniyet ve Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele Ekiplerinin 10 İlde düzenlediği operasyonlarda 49 zehir taciri kıskıvrak yakalandı. Kahramanmaraş'ın da aralarında bulunduğu 10 ildeki narkotik operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaştı.

Kahramanmaraş, Tokat, Muğla, Giresun, Aydın, Balıkesir, Konya, Elazığ, Ankara ve Sakarya'da düzenlenen operasyonlarda 49 zehir taciri kıskıvrak yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ''Emniyet ve Jandarma narkotik suçlarla mücadele ekiplerimizce Tokat, Muğla, Kahramanmaraş, Giresun, Aydın, Balıkesir, Konya, Elazığ, Ankara ve Sakarya'da düzenlenen operasyonlarda 49 zehir taciri yakalandı!

10 ilimizde düzenlenen narkotik operasyonlarda çok sayıda muhtelif miktarda uyuşturucunun yanı sıra aralarında sokak satıcılarının da olduğu 49 zehir taciri yakalanarak gözaltına alındı.
 
Operasyonları düzenleyen güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum.

Aydınlık geleceğimiz olan evlatlarımıza zehir tacirlerinin musallat olmalarına izin vermeyeceğiz! Her an enselerindeyiz! Onlara göz açtırmayacağız!''
 

Bakmadan Geçme