MHP İl Başkanı Demiröz, 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. MHP İl Başkanı Demiröz, toplantıda Mahalli İdareler Genel Seçimleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Şairler Tepesi’nde basın mensupları ile bir araya gelen MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, 31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel seçim sonuçlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhur İttifakı'nın kararıyla Çağlayancerit, Nurhak ve Ekinözü’nde Milliyetçi Hareket Partisi adaylarının yarıştığını vurgulayan MHP İl Başkanı Demiröz, “Bu 3 ilçemiz dışındaki ilçelerde AK Parti adayları desteklendi. Gece gündüz çalıştık. Adaylarımızla, meclis üyelerimizle, teşkilatlarımızla, Ülkü ocaklarımızla, milletvekillerimizle, Cumhur İttifakı’mızın tüm bireyleri ile sahada olduk.” dedi.

Milletimizin takdiri başımızın üstündedir diyerek sözlerine devam eden Başkan Demiröz, “Gece gündüz sahada olduk, fakat milletimizin takdiri bu şekilde tecelli etti. MHP olarak girdiğimiz 3 ilçede tüm çabalarımıza rağmen seçimleri kaybettik. Elbette bu durum hem il teşkilatımız hem de genel merkezimiz tarafından değerlendirilecek ve tüm yönleriyle masaya yatıracağız. Halkımızın verdiği karara saygımız sonsuz. Demokrasimizin gereği 31 Mart seçimlerinde tecelli etti. Biz bundan sonraki süreçte yeniden milletimizin gönlüne nasıl gireriz bunu araştıracağız. Ben Başta Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanımız Fırat Görgel olmakla birlikte kazanan tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum. Seçimler geride kaldı, şehrimizin kaybedeceği bir dakikası bile yok. Cumhur İttifakı olarak yine gece gündüz şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Programa MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz’ün yanı sıra, MHP İl Teşkilatı da katılım sağladı.

İftar programı soru cevap bölümünün ardından hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.
 

Bakmadan Geçme