KMSMMMO Başkanı Kalın'dan Ramazan Bayramı mesajı

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KMSMMMO) Başkanı Abdullah Kalın, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı. Bayramın manevi atmosferinde toplumun birlik ve beraberliğini pekiştiren bir rol üstlendiğini ifade eden Başkan Kalın, bu vesileyle Müslümanların bayramını en içten duygularıyla kutladı.

Başkan Kalın, yayınladığı mesajında, Ramazan ayının bitip bayramın başlamasıyla birlikte, müminlerin bir araya gelerek sevinçlerini ve mutluluklarını paylaştığını belirtti. 

Ramazan ayının ibadet, sabır, ve yardımlaşma ruhuyla geçtiğini hatırlatan Kalın, bu özel ayın insanları manevi olarak da güçlendirdiğini ve toplumsal dayanışmayı artırdığını ifade etti.

Başkan Kalın, bayramın önemine vurgu yaparak, "Ramazan Bayramı, Müslümanlar için birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği özel bir dönemdir. Bu mübarek günlerde, sevdiklerimizle bir araya gelerek, manevi değerlerimizi paylaşmanın mutluluğunu yaşayacağız. Bayram, aynı zamanda geçmişte yapılan hataları affetme, dostluk bağlarını güçlendirme ve yeni umutlara doğru adım atma fırsatı sunar" dedi.

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdullah Kalın, Ramazan Bayramı'nın birlik, beraberlik, ve huzur getirmesini temenni ederek, bayramın tüm insanlığa barış, sevgi ve hoşgörü getirmesini diledi.
 

Bakmadan Geçme