KM Uzay Havacılık A.Ş. ve TUSAŞ, ortaklık başvuru süresini uzattı

KM Uzay Havacılık A.Ş. ile Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) işbirliğiyle kurulan KMTSO Uzay Havacılık ve Teknoloji A.Ş., uzay ve havacılık sektöründe önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Ancak, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle ortaklık başvuru süresi 30 Nisan 2024 tarihine kadar uzatıldı.

KMTSO Uzay Havacılık ve Teknoloji A.Ş., Türkiye'nin uzay ve havacılık sanayisine katkıda bulunmak amacıyla 2023 yılında kurulmuş bir girişimdir. Türkiye'nin bu alandaki potansiyelini değerlendirmek ve uluslararası alanda rekabet gücünü artırmak hedeflenmektedir. 

Bu hedef doğrultusunda, şirket ortaklık başvurularını değerlendirme sürecini optimize etmek ve daha fazla katılım sağlamak için başvuru süresini uzatma kararı aldı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO)sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “KM Uzay Havacılık A.Ş. ortaklık başvuru süresi uzatıldı. TUSAŞ ile birlikte uzay ve havacılık sanayiinde faaliyet yürütecek olan KMTSO Uzay Havacılık ve Teknoloji A.Ş. için ortaklık başvuruları Bayram tatili nedeniyle 30 Nisan 2024 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır.” Denildi.

KMTSO Uzay Havacılık ve Teknoloji A.Ş.'nin ortaklık başvurularıyla ilgili daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak isteyenler, resmi internet sitesini ziyaret edebilir.
 

Bakmadan Geçme