Kahramanmaraş merkezi ile Afşin, Elbistan ve Göksun ilçelerinde toplu taşıma ücretsiz

Kahramanmaraş'ta Ramazan Bayramı boyunca vatandaşlara ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunulacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek vatandaşların bayram süresince daha rahat seyahat etmelerini sağlamak amacıyla bu uygulamayı hayata geçirdi.

Belediye ve özel halk otobüsleri, 10 Nisan Çarşamba gününden başlayarak 12 Nisan Cuma günü saat 23.59'a kadar ücretsiz olarak kullanılacak. Ücretsiz toplu taşıma hizmetinden şehir merkezinin yanı sıra Afşin, Elbistan, Göksun ilçeleri ve Ayvalı'daki vatandaşlar da faydalanabilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin internet sitesinde ve KahramanKart mobil uygulamasında yer alan güzergah ve hareket saatlerine bakarak vatandaşlar yolculuk planlarını yapabilecekler. Ayrıca toplu ulaşımla ilgili bilgi almak için de 0531 082 00 22 numaralı WhatsApp hattından destek alınabilecek.

Bu ücretsiz toplu taşıma hizmetinin amacının, vatandaşların bayram sürecinde ekonomik açıdan rahatlatmak olduğu belirtildi. Aynı zamanda trafik yoğunluğunu da azaltması bekleniyor.

Kahramanmaraşlılar, bu uygulama sayesinde bayrama denk gelen zorunlu seyahatlerde maddi yükün azaldığını ve daha kolay bir şekilde yolculuk yapabildiklerini ifade ettiler. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek bu tür destekleyici adımların devamını dilediler.
 

Bakmadan Geçme