Ertuğrul Doğan, Milletvekili Aday Adaylığı için MHP İl Başkanlığından istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Milletvekili Aday Adaylığı için il başkanlığından istifa etti.

MHP Genel Merkezinde gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısında Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin Parti Tüzüğünün 94. Maddesini hatırlatarak Milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin istifa etmesi gerektiğini açıklaması üzerine MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, görevinden istifa etti.

MHP İl Başkanlığından istifasını duyuran Doğan, şu ifadelere yer verdi: “Yaklaşık olarak 5 yıl boyunca yürüttüğüm İl Başkanlığı görevi süresince; bayrağı lekelemeden, kirletmeden, yere düşürmeden, parti hedeflerimizi gerçekleştirmek için çok çetin mücadeleler verdik. Çok değerli Başkanlık Divanım ve İl Yönetim Kurulu Üyelerim ile ilimizde planladığımız parti hedeflerimizin pek çoğunu gerçekleştirmiş olmanın onur ve gururunu yaşadığımı herkesin bilmesini istiyorum.

Milletvekili adayı gösterilip gösterilmeme durumuna bakmaksızın, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da teşkilatımızın emrinde bir nefer olarak hareket edeceğimden hiç kimsenin şüphe duymamasını istirham ediyorum. Önce Vatan diyen bir Liderin evladı olarak, Genel Merkezimizin emir ve talimatları ile görev verilecek dava arkadaşlarımızın her daim yanında olacağım.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme