CHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı'ndan sanayi esnafına ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanlığı ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı 2023 seçimleri kapsamında Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldi. Ziyaretlerde konuşan CHP İl Başkanı Esat Şengül: '5 ay sonra iktidar biz olacağımız için gezdiğimiz esnafların sorunlarını bilen bir yönetim olarak iş başında olacağız.' Dedi.

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, İl örgütü ve Dulkadiroğlu İlçe Örgütü temsilcileri Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldi.

2023 Genel Seçimleri kapsamında sahadaki çalışmalarını sürdüren CHP İl Başkanı Şengül, sanayi esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Yapılan saha çalışmaları ile ilgili konuşan CHP İl Başkanı Şengül: “Ziyaretlerimize ilişkin esnaflarımızın verdiği tepki çok güzel ve olumlu tepkiler alıyoruz. Çünkü esnaf ciddi anlamda sıkıntılı. Sadece esnaf mı toplumun çalışan tüm kesimleri rahatsız ama esnaf tabi ki ülkenin beynini oluşturuyor. Vatandaş kazanacak esnafa götürecek esnaf vergi verecek bu ülkenin ekonomisini direk ilgilendiren kesim esnaf. Esnaflarımızda perişan bir durumda, sorunlarını dinliyoruz. Esnafımızda ziyaretimizden memnun. Esnaflarımızın sorunları Genel Merkezimize bir rapor halinde sunuyoruz. Genel Başkanımız esnafların sorunlarına ilişkin gündemleri mecliste dile getiriyor. 5 ay sonra iktidar biz olacağımız için gezdiğimiz esnafların sorunlarını bilen bir yönetim olarak iş başında olacağız. İnşallah bunların hepsini de bir bir çözeceğiz.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme