• Haberler
  • Gündem
  • Erkan Kandemir, Mahir Ünal, Fatih Şahin ve Eyyüp Kadir İnan Kahramanmaraş'ta

Erkan Kandemir, Mahir Ünal, Fatih Şahin ve Eyyüp Kadir İnan Kahramanmaraş'ta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Kahramanmaraş'a yapacağı ziyarete eşlik etmek için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, AK PARTi Genel Sekreteri Fatih Şahin ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan kente geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Kahramanmaraş Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'nde, Türkiye'nin 81 ilinden gelen gençlerle buluşacak. Öncesinde ise Müftülük meydanından Kahramanmaraşlılara hitap edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İl Danışma Meclisine de başkanlık etmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kahramanmaraş ziyaretinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, AK Parti Grup Başkanvekili Ünal, AK Parti Genel Sekreteri Şahin ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İnan eşlik edecek.

Bugün Kahramanmaraş’a gelen heyeti, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur ve AK Parti İl yönetimi havaalanında karşıladı.
 

Bakmadan Geçme