İyiliğe bir adım daha!

Kahramanmaraş'ta Modern Bilimler Akademisi işbirliği ile özel gereksinimli çocuklar için kermes düzenlendi. Kermesin geliri Melek Çocuklar ve Aileleri Yaşam Derneği'ne bağışlandı.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Kahramanmaraş’ta farkındalık oluşturmak için özel bireylere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda Modern Bilimler Akademisi işbirliği ile okul bahçesinde kermes düzenlendi.

Özel gereksinimli bireylerin ihtiyaç ve eğitimlerini karşılamak için düzenlenen kermeste birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu ön plana çıktı. Stantlarda ise çeşitli ürünler sergilendi satışı yapıldı. Elde edilen gelirler Melek Çocuklar ve Aileleri Yaşam Derneği’ne bağışlandı.

Melek Çocuklar ve Aileleri Yaşam Derneği Başkanı Özlem Çakmak ise konuyla ilgili şu bilgileri paylaştı: “Derneğimiz 2018 yılında faaliyet gösterdi. Özel gereksinmli bireyler üzerine kurulan bir dernektir. Gönüllü üyelerden oluşan derneğimizin amacı özel gereksinimli bireylerin ihtiyaç ve eğitimlerine destek olmaktır. Sesimizi duyurmak için böyle bir etkinlik düzenlendi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme