Vali Ünlüer Türkoğlu'ndaki çalışmaları yerinde inceledi

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Türkoğlu'na giden Vali Mükerrem Ünlüer, beton santralinin açılışına katıldı. Tesiste incelemelerde bulunan Vali Ünlüer, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Vali Ünlüer, daha sonra Türkoğlu Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve beraberindeki heyet ile birlikte Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
 
Başkan Karaca'dan Türkoğlu Belediyemizin faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vali Ünlüer, ilçenin iyileştirilmesi gereken alanlarda yürütülecek ortak çalışmaları istişare etti. Başkan Karaca ise Vali Ünlüer ve heyetine, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür etti.
 
Belediye ziyaretinin ardından Sağlık Bakanlığı tarafından yapımı devam eden Türkoğlu Acil Durum Hastanesinin inşasında incelemelerde bulunan Valimiz Mükerrem Ünlüer, Başhekim Uzm. Dr. Fazıl Ahmet Görgel ve firma yetkililerinden hastane inşaatının son durumu hakkında bilgiler aldı.
 
Türkoğlu Kaymakamlığını da ziyarette bulunan Vali Mükerrem Ünlüer, Türkoğlu Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan ile bir süre görüştü.
 
İlçenin genel durumu, asayiş hizmetleri, planlanan ve devam eden kamu yatırımları ile depremzede vatandaşlara sunulan hizmetler hakkında bilgiler alan Vali Ünlüer, Kaymakam Mercan, kurum müdürleri ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.
 

Bakmadan Geçme