Vali Ünlüer ve eşi Kahramanmaraş'ın her noktasında

Vali Ünlüer ve eşi Selma Ünlüer, Balcı Dede Nusret Sapsız ve Saraçhane esnaflarını ziyaret etti sorunlarını dinledi.

Vali Mükerrem Ünlüer ve eşi Selma Ünlüer, sosyal medyada 'Balcı Dede' olarak ilgi gören 37 yıllık bal satıcısı 72 yaşındaki Nusret Sapsız'ı ziyaret etti.
 
Dulkadiroğlu ilçesindeki Saraçhane Çarşısı'ndaki iş yerinde esnaflık yapan Nusret Sapsız, Vali Ünlüer ve eşi Selma Ünlüer Hanımefendiye 25 yıllık Binboğa Balından ikram etti.
 
Vali Ünlüer burada yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş'ta esnaflık yapan Sapsız'ı televizyon ve sosyal medya platformlarında gördüğünde mutlu olduğunu ve ziyaret etme gereği duyduğunu söyledi.
 
Sapsız'ın davranışıyla günümüz esnaflarına örnek olduğunu anlatan Vali Ünlüer, "Bugüne kadar kaliteli ürünleriyle müşterilerine hizmetine devam ediyor. Kent geneline baktığımızda Nusret amcamız gibi birçok esnafımızın faaliyetlerine devam ettiğini görebiliriz. İşlerine olan düşkünlükleri ve dürüstlükleri devam ediyor. Kahramanmaraş'taki esnaf kültürü geçmişten beslenmeye devam ediyor." diye konuştu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Balcı Nusret Sapsız ise 10 yıl önce emekli olduğunu, işletmeyi tek oğlu Ali Sapsız'a devrettiğini, oğlunun ise 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybetmesi üzerine işin başına tekrar geçtiğini söyledi.

Vali Ünlüer ve eşi, Saraçhane Çarşısı esnaflarını da ziyaret etti. Esnaflarla ile bir süre hasbihal eden Vali Ünlüer, esnafların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Bakmadan Geçme