Ecz. Bahtiyar Murat Aras, güven tazeledi

14'üncü Bölge Kahramanmaraş Eczacı Odası Başkanı Ecz. Bahtiyar Murat Aras, tek liste halinde gidilen oda seçimlerinde yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Türk Eczacılar Birliğine bağlı ve 500 aktif üyesi bulunan 14’üncü Bölge Kahramanmaraş Eczacı Odasında seçim heyecanı yaşandı.  2020-2021 Olağan Seçimli Genel Kurul’unu dün tamamlayan 14’üncü Bölge Kahramanmaraş Eczacı Odası Başkanlığı, oy kullanma işlemini bugün gerçekleştirdi.

Tek liste halinde gidilen seçimlerde 14’üncü Bölge Kahramanmaraş Eczacı Odası Başkanlığına yeniden Ecz. Bahtiyar Murat Aras seçildi. Başkan Aras, kongre süreci ile ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

“Pandemi sürecinde 40 bin eczacımızla halkımıza hizmet ettik”

Pandemi sürecinde Türkiye genelinde 40 bin eczacıyla vatandaşlara hizmet ettiklerini söyleyen 14’üncü Bölge Kahramanmaraş Eczacı Odası Başkanı Aras: “Eczacılarımız bu zorlu pandemi sürecinde Türkiye’nin dört bir yanında tüm vilayetlerimizde yaklaşık 27 bin eczanede ve 40 bin eczacımızla halkımıza sağlık hizmetini kesintisiz vermeye devam ettiler. Tabi bu mücadeleyi çok zorlu şartlarda verdik. Birçok eczacı ve eczacı teknisyenimiz bu uğurda meslek şehidi oldular. Onları rahmetle anıyoruz. Her görevin bazı dönüm noktaları vardır, nasıl ki bir güvenlik sorunu olduğunda Mehmetçiğimiz seve seve nasıl canlarını veriyorsa buda bir sağlık savaşıydı. Tüm sağlık çalışanları vatandaşlarımızı sağlıklı kılabilmek için her şeyi yaptılar. Bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum.

“Tüm meslektaşlarımla gurur duyuyorum”

Bir eczacı olarak tüm meslektaşlarımla gurur duyuyorum. Vatandaşlarımıza kesintisiz büyük bir hizmet verdiler. Mesela bir devletimizin verdiği 2 milyon maskeyi tüm eczanelerimizde ücretsiz dağıttık. En kritik ilaçları vatandaşlarımızın evine kadar teslim ettik. Yaptığımız hizmet çok kısa sürede anlatılmaz ama şunu ifade etmek istiyorum, bu süreçte tüm sağlık çalışanlarımız canlarını ortaya koyarak büyük bir hizmet verdiler. Elbette bu hizmeti vermek bizim görevimiz. Aynı azim ve gayretle görevimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. 

“Kahramanmaraş Türk Eczacılar Birliği’nin yeni yapılanmasında aktif rol üstlenecek”

Bugün itibari ile Kahramanmaraş Eczacılar Odası 500 üye sayısını geçti. Tabi bu bizim için önemli bir şey. Artık büyük kongrede temsil sayımız 1 arttı. 7 delege ile Kahramanmaraş’ımızı temsil edeceğiz. İnşallah 14’üncü Bölge Kahramanmaraş Eczacı Odası sahip olduğu bu enerjiyle de Türk Eczacılar Birliği’nin yeni yapılanmasında ki mevcut yapıyı değiştirme gibi bir amacımız var. İnşallah yeni bir kimlikle Türk Eczacılar Birliği eskisinden çok daha aktif bir şekilde Türkiye’de ki tüm eczacılarımıza ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

14’üncü Bölge Kahramanmaraş Eczacı Odası Yönetim Kurulu üyeleri ise şöyle:

Asil Üyeler: Bahtiyar Murat Aras, Ebru Kaya, İbrahim Aksoy, Mehmet Barış Taşkale, Erol Binici ve Ahu Çeliker.

Yedek Üyeler: Muhammed Ramazanoğlu, Esra Dilbirliği, Ahmet Furkan Karatutlu, Fatma Yağlıca, Durdu Paksoy, Alper Yusuf Kepek ve Esra Başyiğit.

Büyük Kongre Delege üyeleri ise şöyle

Asil Üyeler: Bahtiyar Murat Aras, Halil İbrahim Avşaroğlu, Ebru Kaya, Davut Zedeli, Serkan Gül, Selçuk Güneri ve Furkan Karakuş.

Yedek Üyeler: Mehmet Türkkorur, Mehmet Ali Davarcıoğlu, Seher Üzüm, Fatih Mehmet Yıldırım, Kübra Sümbül, Furkan Gündoğan ve Tuğba Özsoy.
 

Bakmadan Geçme