Dünya Çocuk Hakları Günü düzenlenen etkinlikle kutlandı

Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından Heyecan Bahçesinde etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’un yanı sıra Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’da katıldı.

Çocuklarla yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali Coşkun: “Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle düzenlenen etkinliğimizde, Çocuk Hakları Komitesinde ve farklı branşlarda görev alan çocuklarımızla bir aradayız. Çocuklarımızın geleceğe hazırlanması devletimizin ve ailelerin en önemli vazifesi. Sizler ileride ülkenin yönetiminde, geleceğinde söz sahibi kişiler olacaksınız. Bizler bu görevleri siz kıymetli yavrularımıza emanet edeceğiz. Sizlerin geleceğe hazırlanmanız ve iyi eğitim almanız için tüm çalışma arkadaşlarımız el birliği içerisinden fedakârca çalışıyorlar. Sizlerden beklentimiz, devletinize ve milletinize bağlı, hayırlı bireyler olmanızdır.

Bu vesileyle kıymetli çocuklarımıza, öğretmenlerimize ve ailelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan değerli öğretmenlerimize ve Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürümüz nezdinde tüm personelimize, devletimiz ve milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, programa ev sahipliği yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Necati Okay’a da teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
Kahvaltı programının ardından Vali Coşkun, Belediye Başkanı Okay ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, çocuklara kitap hediye etti.

Program, Heyecan Bahçesi içerisindeki parkurlarda çocuklara yönelik çeşitli etkinliklerin düzenlenmesi ile sona erdi.
 

Bakmadan Geçme