TÜMKİAD İl Başkanı Eliaçık: Bizim hiç bir zaman ve hiç kimseden bir makam talebimiz olmadı

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları (TÜMKİAD) Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Eliaçık, Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) seçimleri sonrasında açıklama yaptı.

Eliaçık, yeni dönemde atılacak adımların destekçisi olacaklarını, yanlış adımların ise karşısında elif gibi dimdik duracaklarını ifade etti. 

İlk olarak, ‘’KMTSO seçimlerini bu kadim şehre yakışan bir olgunlukla ve huzur içerisinde tamamlamaktan dolay duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum.’’ diyerek sözlerine başlayan Eliaçık: “Ortaya çıkan sonucun Kahraman şehrimize ve iş dünyamıza hayırlar getirmesini diliyorum. Seçimi kazanan Sn. Mustafa Buluntu ve ekibini tebrik ediyorum. Seçim sonrası ortaya koydugu tavrı şehrimiz için bir kazanım olarak görüyor, yeni dönemde atılacak tüm doğru adımların destekçisi olacağımızı net bir şekilde ifade ediyorum. Ancak, burada bir kez daha altını çizmekte fayda görüyorum. Kahramanmaraş için atılacak her yanlış adımın karşısında Elif gibi dimdik durmak bizim temel önceliğimiz olmaya devam edecektir.” Dedi.

TÜMKİAD olarak en başından beri taraflarının "Kahramanmaraş" olarak belirlediklerini ifade eden Eliaçık: “KMTSO seçim sürecinde gördüğümüz ve dile getirdiğimiz birçok yanlışı unutmuş değiliz. KMTSO'nın yeni dönemde şehrimiz iş insanları için birleştiren, umut veren, destek olan ve proje üreten bir yapı olması için çalışmaya devam edeceğiz. Bizim hiç bir zaman ve hiç kimseden bir makam talebimiz olmadı. Tüm seçim süreci boyunca hiç konuşmadığımız tek şey "Listede kim var ya da kim yok?" konusuydu. Ne talep ettik ne de reddettik. Biz sadece ve sadece doğru bildiklerimiz için savaştık. Ve aynı uğurda, Kahramanmaraş için çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi. 

Kulaklarına yansıyan tehditler ya da kendilerini küçük gören gözleri muhatap almadıklarını anlatan Eliaçık: “Biz TÜMKİAD’ız. Biz Kahramanmaraş’ın geleceğiyiz. En etkili gençleriyiz. Kimseden emir almayan neferleriyiz. Hak bildiği davada bir an tereddüt etmeyenleriz. Atalarımızdan aldığımız kutsal mirası gelecek nesillere taşıyacak gönül köprüleri biziz. Bu vesile ile bir kez daha "Kahramanmaraş" diyoruz. Bu kadim şehir ortak değerimiz. Hepimize düşen korumak, kollamak ve çalışmak. Son olarak Kahramanmaraş’a kattığı tüm değerler, hayata geçirdiği projeler, verdiği emekler ve arkasında bıraktığı tertemiz iz için Sn. Şahin Balcıoğlu’na teşekkür ederim.’’ İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme