Baro Başkanı Gül, adaylığını bu sözlerle duyurdu

Kahramanmaraş Barosu, Olağan Seçimli Genel Kurulunu 9-15 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştirecek. Mevcut Başkan Av. Muhammed Burak Gül, yapılacak seçimlerde yeniden aday olduğunu duyurdu.

 Yaklaşık 1250 kayıtlı avukatın bulunduğu Kahramanmaraş Barosu’nda, seçim heyecanı başladı.

9-15 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştirecek olan Kahramanmaraş Barosu Olağan Seçimli Genel Kurulu öncesi mevcut Başkan Gül, yeniden aday olduğunu duyurdu.

Kahramanmaraş Barosu Başkanı Gül, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Avukat için önde gelen kurallardan biri gayrettir.” Sizlerden aldığımız güç ve destekle, göreve geldiğimiz günden bu yana; şahsım, kurullarımız, delegelerimiz ve komisyon üyelerimizle birlikte sorunları çözmek için çalıştık, gayret gösterdik.

“Baroda Yenilenme ve Değişim”, “Sorun Değil! Çözüm Odaklı Baro” diyerek çıktığımız yolda, yönetim ve çalışma anlayışımız; birlik ve beraberliği önde tutmak, sorunları iletişim yoluyla çözmek ve tüm meslektaşlarımızın görüş, öneri ve taleplerine öncelik vermekti. Bir sorunun çözümü için bizlere ulaşan meslektaşımızın sorununu çözmeye çalışmak her zaman önceliğimiz oldu.

Baromuzda birçok konuda ilkleri yapmaya ve mevcut olanları geliştirmeye önem verdik. Her zaman dediğimiz üzere, güzel şeyler oldu ise sizlerle yaptığımız görüşmeler, sizden gelen öneriler, talepler, eleştiriler ve katkılar sayesinde gerçekleşmiştir. Tüm meslektaşlarımıza katkıları, eleştirileri ve gösterdikleri anlayış için teşekkür ederim.

Baronun gücü üyelerinden gelir ve savunma ancak güçlü bir Baro ile görevini yerine getirir. Bu bilinçle; adaleti, hukukun üstünlüğünü, birlik ve beraberliği önde tutma, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarını çözme, evrensel hukuk ilkeleri ışığında, insan haklarından yana ve hak ihlallerinin karşısında olma gayretimiz devam edecektir.

ilk günkü çalışma heyecanı, azim ve kararlılığı ile çalışmalarımızı daha ileri götürmek, yanlışları düzeltmek, eksikleri tamamlamak ve daha güzeli, daha iyiyi sizlerle birlikte tespit edip gerçekleştirmek için Baromuz Genel Kurulu’nda Kahramanmaraş Barosu Başkanlığı’na adaylığımı takdirlerinize sunarım. Genel Kurul tarihimiz 8-9 Ekim 2022 olmakla birlikte çoğunluk sağlanamadığı takdirde Genel Kurulumuz 15-16 Ekim 2022 tarihinde Baromuz İdari Binasında yapılacaktır.

Bu vesileyle, bugüne kadar Baromuza emek veren tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, ebediyete irtihal eden meslektaşlarımızı rahmet ve saygıyla anıyorum. Genel Kurulumuzun; Baromuza, Mesleğimize ve Camiamıza hayırlı olması temennisiyle, sağlıklı, huzurlu ve başarılı günler dilerim.”
 

Bakmadan Geçme