KİPAŞ Holding: Tüm birimlerimizle sahadayız

6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından harekete geçen KİPAŞ Holding, oluşturulan koordinasyon merkezi ile afetzedelerin yanında olmaya devam ediyor.

KİPAŞ Holding'den yapılan yazılı açıklamada: “6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerin ilk anlarından itibaren, KİPAŞ Holding bünyesinde oluşturduğumuz koordinasyon ekibimizin de yönlendirmesiyle bölge halkımızın yanında olduk, ilk etapta temel ihtiyaçlarının karşılanması için çalıştık.

Çalışma arkadaşlarımız, aileleri ve tüm bölge halkı için gereken ihtiyaçları anlık takip ederek, bu ihtiyaç malzemelerini ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Her gün gıda, kıyafet, battaniye, yorgan, yastık, hijyen ürünleri, bebek malzemeleri gibi acil ve temel ihtiyaçlardan oluşan malzemeleri durmaksızın bölgeye sevk etmeye devam ediyoruz.

Çalışma arkadaşlarımız ve aileleri için ilk etapta ve ivedilikle barınma sorunu üzerine yoğun bir çaba sarf etmekteyiz, bu çalışmaları 4 hafta içinde sonuçlandırmak üzere organizasyonlarımızı tamamlıyoruz.

Çalışanlarımızın travma sonrası stres bozukluğu tedavisi için uzman psikologlar ile birlikte program üzerine çalışıyoruz, temel insani ihtiyaçlar giderildikten sonra ivedilikle bu projemizi devreye almaya hazır olacağız.

Tüm depremzedelerin ve halkımızın yanında olmaya, her türlü ihtiyaç için var gücümüzle çalışmaya ve yaraları birlikte sarmaya devam edeceğiz. Oluşabilecek tüm ihtiyaçlar için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Holding bünyemizdeki bütün sektörlerimizi seferber ederek, Kahramanmaraş bölgesinde yaşamı normale döndürmek için tüm olanaklarımız kullanacağız.

İlk günden beri yanımızda olan ve bölge halkına yapılan yardımlarda yerini alan tüm firmalara, iş ortaklarımıza, müşterilerimize, tedarik zincirimize, çalışanlarımızın azmine ve bireysel yardım eden dostlarımıza teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme