Şehit Barış Göl'ün oğlu Aras Kağan'a doğum günü sürprizi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikle Şehit Barış Göl'ün oğlu Aras Kağan'a doğum günü sürprizi yapıldı.

Doğum günü kutlamasına Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün eşi Leyla Güngör, AK Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli ve yönetim kurulu üyesi Sibel Duyğal, Kadın Aile ve Engelli hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen katıldı.

Başkan Küpeli: “Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanlığı olarak; 3 Aralık 2020'de bir oteldeki cinayet zanlısını gözaltına almaya çalışırken silahla ateş edilmesi sonucu Şehit olan Polis Memuru Barış Göl'ün oğlu Aras kağan Göl'ün 9’uncu yaş günü için sürpriz doğum günü kutlaması düzenledik.” Dedi.

Yirmiikigün Mahallesi'ndeki şehidin evinde gerçekleştirilen kutlamada Aras kağan için hazırlanan pasta kesildi.

Doğum günü kutlamasında mutluluğu gözlerden kaçmayan Aras Kağan'a hediyeler vererek hayırlı ve uzun ömür temennisinde bulundu.

Sürpriz doğum günü kutlaması nedeniyle çok mutlu olduğunu dile getiren Şehidin eşi Gülşah Göl: “Eşinin şahadetinden sonra Kahramanmaraş Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği başta olmak üzere eşinin silah arkadaşları ve devlet büyükleri bizleri asla yalnız bırakmadı. evladımın mutluluğuna ortak olup bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme