• Haberler
  • Gündem
  • Milletvekili Öçal: Olumsuz tezvirat yapanda, yaptıranında davası partimize zarar vermek

Milletvekili Öçal: Olumsuz tezvirat yapanda, yaptıranında davası partimize zarar vermek

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletme ve asfalt çalışmalarının tamamlandığı Ilıca yolunun açılışına katılan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, partililere ve mahalle muhtarlarına hitap etti.

Kendilerinin hem iş yaptıklarını hem de suskun kaldıklarını altını çizen AK Parti Milletvekili Öçal: “Biz hem iş yapıyoruz hem suskunuz hem de oda yetmiyor birde dayak yiyoruz. Bu olumsuz tezvirat yapanda, yaptıranında emin olun davası partimize, Sayın Cumhurbaşkanımıza çok ciddi zarar veriyor.  Kimsenin kimseyi eteğinden çekme hakkı yok. Bunu ısrarla söylüyorum. İlçe ziyaretlerine gidiyorum, geçen Göksun’da adam diyor ki ne yaptınız? Dedim ki ne mi yaptık? Şu tünelleri de görmüyorsanız başka bir şey demiyorum dedim. Yani koskoca 11 tüneli görmüyorsa biz bu adama hangi nimeti sayalım. 

Yapılan şeyin birazda kabul görmesi bizi de mutlu eder, motive eder, teşvik eder. Evet, yaptığımız işin karşılığı budur. Ama sürekli olumsuz bir tezvirat bütün teşkilatlarımız ve bizimde açıkçası moralimizi bozuyor. Biz yine de şunu söylüyoruz, kervan yoluna devam edecek. Umurumuzda değil, biz bunları gündemimize de almıyoruz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Özellikle bu yol konusunda bizi gittiğimiz yerlerde çok eleştiriyorlar. Rakamlara bakıyorum, 610 milyon TL’lik yatırımdan en fazla payı 278 Milyon TL ile yollar almış. Buna rağmen elimizden geldiği kadarıyla bütün yol çalışmalarını gerek ilçe belediyelerimizin parke çalışmalarıyla Büyükşehir’imizin asfalt, yama, sıcak asfalt çalışmaları hep devam ediyor.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme