MHP İl Başkanı Demiröz, yeni İl yönetimini açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanlığında yeni yönetim kurulu belirlendi. Geçtiğimiz günlerde MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevini devralan Hüseyin Vahit Demiröz, ilk İl Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı Hüseyin Vahit Demiröz: “Kahramanmaraş’ta yeni dönemde Cumhur İttifakı ruhu güçlenerek yoluna devam edecek, bizler de Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde Türkiye hedefi için yepyeni umutlar ve yepyeni hayallerle ülkemizi çok daha üst seviyelere çıkaracak olan mücadelemizi artırarak sürdüreceğiz” dedi.

MHP yönetimindeki yeni belirlenen isimlere bakıldığında akademisyenlerden doktorlara, avukatlardan mühendislere, esnaf ve iş insanlarından çiftçisine kadar her meslek gurubundan kişilerin temsil edildiği görüldü.

Ayrıca MHP Kahramanmaraş yönetiminde yeni dönemde bir ilkede imza atıldı. Parti teşkilatında ilk kez, bir kadın il başkan yardımcısı olarak yer aldı.

Ertuğrul Doğan döneminde İl Başkan danışmanı olan, Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Komisyon Başkanı, Öğretim Görevlisi Tamara Fettahlıoğlu İl Başkan Yardımcılığına getirildi.

Yine önceki dönemde İl Başkan Yardımcısı olan Müfit Dal yeni dönemde de görevine devam edecek. Daha önce İl Başkan Yardımcısı olan Erdoğan Sarıçam ise İl Sekreteri olarak görevlendirildi. Parti’nin İl Muhasibi ise M. Çağrı Türkmener oldu.

Eski ve yeni isimlerle birlikte MHP’nin önümüzdeki 2023 seçimleri için güçlü bir kadro ile sahada yer alacağı değerlendiriliyor.

MHP’nin yeni İl Yönetimi ise şöyle: Hüseyin Vahit DEMİRÖZ (İl Başkanı), Av. Abdurrahim Akpınar, Doç. Dr. Ali İhsan Kilci, Ali Uludağ, Orman Mühendisi Ayşe Özden Elmas, Ziraat Mühendisi Bahadır Kısacık, Ziraat Mühendisi Burak Akpolat, Veteriner Hekim Bünyamin Tırpan, Cafer Yıldırım,  Davut Şahan,  Derya Büyükbaş, Erdoğan Sarıçam, Ersal Koç, Fahri Saka, Doç. Dr. Fatih Mehmet Yazar, Fehmi Balbars, Gökhan Kahveci , Hacı Ahmet Sivri, Hakan Kalın, Halit Akkoyun, Hüseyin Çalkaya, Hüseyin Çiçek, Hüseyin Gümüş, İbrahim Güneş, İsmail Çevik, İsmail Keklik, İsmail Kur, İsmail Sedat Özsoy, Av. Kazım Aslan, Kürşat Güvendik, Kürşat Şakalar, Kürşat Yılmaz, Doç. Dr. Mahmut Reis, Mehmet Balbaba, Mehmet Elibol, Mehmet Emre Çamsarı, Mehmet Gök, Mehmet Gözalıcı, Mehmet Gözütok, Mehmet Zincirkıran, Av. Mertcan Ertürk, Merve Buyrukçu, Metin Başçıl, Metin Özkorkmaz, Muhammet Kök, Muhammet Yılmaz, Muharrem Daşçı, Muhittin Çağrı Türkmener, Mustafa Akyol, Mustafa Pehlivan, Müfil Dal, Nur Banu Ateş, Onur Abdik, Ökkeş Furkan Yıldız, Ökkeş Kır, Ömer Akkuş, Ömer Özkan, Av. Remzi Fedakar, Şeref Koca, Tamara Fettahlıoğlu, Ümit Ertürk, Yakup Kul, Mahmut Çetinkaya, Mustafa Gelebek, Halil Bozkurt, Hacı Özveri
 

Bakmadan Geçme