İYİ Partili Öztürk, İl Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevine talip olduğunu belirten Mimar Fatih Öztürk, 'Bu yarışta ilk hedefimiz adaletli ve şeffaf yönetim anlayışıyla partimize ve Kahramanmaraş'a hizmet etmektir.' Dedi.

2020-2022 yılları arasında Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüten Mimar Fatih Öztürk, İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı için aday olduğunu duyurdu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Milletvekilliği için adaylık düşünenlerin görevlerinden istifa etmesini istemesi üzerine il ve ilçe teşkilatlarında kongre heyecanı başladı.

Kahramanmaraş’ta ilçe kongrelerini tamamlayan İyi Parti, 3’üncü İl Kongresine hazırlanıyor.

2020’de yapılan kongre ile Dulkadiroğlu İlçe Başkanı seçilen ve 2 yıl bu görevi sürdüren Öztürk, önümüzdeki günlerde yapılacak olan İYİ Parti Kahramanmaraş İl Kongresinde İl Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Öztürk, açıklamasında: “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in almış olduğu kongre kararı doğrultusunda yaptığımız istişareler doğrultusunda İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevine talibim. Bu yarışta ilk hedefimiz adaletli ve şeffaf yönetim anlayışıyla partimize ve Kahramanmaraş’a hizmet etmektir. Çıkmış olduğumuz bu yolda bizimle birlikte yürüyen, desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkür ederim.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme