Hacı Mehmet Narlı İlkokulu ve Ortaokulu açıldı

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesi Çakallı Hasanağa Mahallesinde hayırsever iş insanı Mustafa Narlı tarafından yapımı tamamlanan Hacı Mehmet Narlı İlkokulu ve Ortaokulu'nun açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılışa, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş Milletvekilleri Vahit Kirişçi, Ömer Oruç Bilal Debgici, Mehmet Şahin, Tuba Köksal, Zuhal Karakoç Dora, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Hayırsever iş insanı Mustafa Narlı, kurum müdürleri, iş insanları ve vatandaşlar katıldı.
 
Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından programın açılış konuşmasını yapan İş İnsanı Mustafa Narlı, “Bu okulu öğrencilerimizin hizmetine kazandırmanın ve kardeşimin isminin yaşatılmasının benim için önemli bir gurur kaynağı olduğunu ifade ediyor, öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.
 
Vali Ünlüer ise: “Bugün, Valiliğimiz ve Hayırsever iş insanımız Mustafa Narlı arasında imzalanan protokol kapsamında 3 ay gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanan ve merhum Hacı Mehmet Narlı’nın isminin verildiği okulumuzu öğrencilerimizin ve eğitim camiamızın hizmetine sunuyoruz.
 
Bu vesileyle, okulumuzu öğrencilerimizin hizmetine kazandıran hayırsever iş insanımız Sayın Mustafa Narlı’ya çok teşekkür ediyorum. Merhum Hacı Mehmet Narlı’ya Allah’tan rahmet yakınlarına ise sabırlar diliyorum. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının çocuklarımıza ve eğitim camiamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.
 
Depremlerde hasar alan ve yıkılan okulların bir an önce öğrencilerin hizmetine sunulması için devletin önemli çalışmaları olduğuna değinen Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ise; hayırseverlerimizin de bu anlamada katkılarının önemine değinerek okulumuzu ilçemize kazandıran hayırseverimize teşekkür ederek, okulun ilçemize, mahallemize ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diledi.
 
Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesilerek açılışı yapılan okulu ziyaret eden Vali Ünlüer ve protokol mensupları, öğrencilerle sohbet ederek başarılı bir eğitim öğretim yılı temennisinde bulundu.
 

Bakmadan Geçme