Göksun'da Tarla Günü etkinliği

Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Meyve Üretim Alanlarında Drosophila suzukii Zararlısı ile Toplu Biyoteknik Mücadele Uygulamalarının Yaygınlaştırılması Projesi' kapsamında Göksun'da Sirke Dağıtımı ve Tarla Günü etkinliği gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından finansa edilen Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen “Meyve Üretim Alanlarında Drosophila suzukii (Kanadı Noktalı Sirke Sineği) Zararlısı ile Toplu Biyoteknik Mücadele Uygulamalarının Yaygınlaştırılması Projesi" kapsamında Göksun’da Sirke Dağıtımı ve Tarla Günü etkinliği gerçekleştirildi.

Programa Kaymakam Ümit Şeref Kayacan, Orman Eski Bakanı Arif Sezer, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, kurum müdürleri, muhtarlar, çiftçiler ve teknik personeller katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program; yapılan konuşmalar, temsili Sirke dağıtımının ardından Karaahmet Mahallesinde bulunan Çilek bahçesinde Ziraat Mühendisi Alev KOPAR tarafından tuzak hazırlama ve örnek tuzak uygulaması hakkında bilgilendirme yapılması ile sona erdi.

Bakmadan Geçme