Başkan Okumuş: Eller çoğalınca, işler hafifler

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından hızla yaraların sarılması için çalışma başlatan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, sosyal medya hesabından 'Eller çoğalınca, işler hafifler' paylaşımı yaptı.

Koordinatör Vali Enver Ünlü, Kaymakam Burak Keser ile birlikte Türkoğlu’nda yürütülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Osman Okumuş, eller çoğalınca işler hafifler paylaşımı yaptı.

Beyoğlu ve Şekeroba Mahallelerinde yapımında son aşamaya gelinen konteyner kentleri yerinde inceleyen heyet daha sonra iftar programına katıldı.

Program sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Okumuş: “Birlik olmadan, dirlik olmaz. Hem Beyoğlu Mahallemizde hem de Şekeroba Mahallemizde yapımında son aşamaya geldiğimiz konteyner kentlerimizde incelemelerde bulunduk. Burada yapılan çalışmalarda şunu gördük; Eller çoğalınca, işler hafifliyor. İlçemizde yapılan çalışmalara koordinatörlük eden sayın Valimiz Enver Ünlü ve Kaymakamımız Burak Keser beyefendilere teşekkür ediyorum.

Depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Huzurun, güzelliğin, sevginin bir arada olduğu bereketli Ramazan ayında afiyet dolu iftar sofralarımız olsun. Hem ilçemizi hem de Kahramanmaraş’ımızı el birliğiyle inşallah ayağa kaldıracağız.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme