Bakan Kirişci, Türkoğlu'nda

Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci, Türkoğlu ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u makamında ziyaret eden Bakan Kirişci, daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Bakan Kirişci, 14 Mayıs Seçimlerinde Cumhur İttifakına yoğun destek vererek güven tazeleyen Türkoğlu çarşı esnaflarını ziyaret ederek destekleri için teşekkür etti.

Programa AK Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türk Parlementerler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, AK Parti Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Bakan Kirişci, ziyaretleri kapsamında teşkilat üyeleri, meclis üyeleri, okul başkanları, parti başkanları, sivil toplum kuruluşları, kooperatifler, dernekler ve vakıfların temsilcileriyle Kılılı Düğün Salonunda bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Bakan Kirişci: “İşte cumhur ittifakıdır, millet ittifakıdır. Bunların getirdiği birtakım uygulamaların neticesinde biz 5+1’de kaldık. 5 tane milletvekili AK Parti'den, bir tane de yine Cumhur İttifakı'nın bir diğer bileşeni Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçilmiş oldu. Toptan 6 milletvekilimiz var ama ben burada gördüğünüz manzaranın bunların özünde de olduğunu bildiğinizi biliyorum ama. Bu 3 kardeşimin sizlerden özel bir alkış rica ediyorum. Kim bunlar? Ramazan kardeşim. Kim bunlar Koray kardeşim? Kim bunlar Hasan kardeşim? Bizler resmi milletvekili olacağız. Belki 5 yıl süreyle ama bu kardeşlerimiz de fahri milletvekili olarak Allah'ın izniyle Kahramanmaraş'a hizmet etmeye devam edecekler. Burada Cumhur İttifakı'nın bileşeni olan bütün teşkilatlara teşekkür ediyor. Ama biz tabii ki kendimiz AK Parti milletvekilleri. Ankaralı teşkilatımız başta olmak üzere teşkilatlarımızda şükranlarımızı sunuyoruz. Allah sizlerden razı olsun. Ben bu gönülden bu davaya hizmet eden kardeşlerimiz için de sizlerden bir alkış istiyoruz. Depremlerin üzerinden 102 gün geçti. Cumhurbaşkanımız 6’ncı kez Kahramanmaraş'a geldi. Siz Türkoğlu, hemşehrilerim de miting alanına geldiniz. 70.000 kişi miting alanındaydı. Cumhurbaşkanımız bundan çok duygulandı, çok etkilendi ve kürsüye çıkıp kürsüden. Siz Kahramanmaraşlılar edeler Türkiye'de birincisiniz dedi.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme