Bakan Kirişci, Milletvekili mazbatasını aldı

Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş 28'inci dönem milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci, milletvekili mazbatasını aldı.

Kahramanmaraş Adalet Sarayı Yüksek Seçim Kuruluna giden Bakan Kirişci, düzenlenen programla mazbatasını aldı.

Bakan Kirişci’nin yanı sıra programa AK Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel, Banan Yardımcısı Nihat Pakdil, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Teşkilatı ve ailesi katıldı.

Törende konuşan Bakan Kirişci: “28. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili mazbatamızı teslim aldık. Bu süreçte teveccühlerini esirgemeyen aziz hemşehrilerime bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. 

Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz için var gücümüzle çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Hükümetimiz, 28. Dönem Milletvekillerimiz, AK Parti teşkilatımız ve yerel yönetimlerimizle birlikte güzel şehrimizin tüm yaralarını saracak, en kısa sürede yeniden ayağa kaldıracağız.

Rabb’imin de izniyle edeler diyarı Kahramanmaraş’ımızı Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı haline getireceğiz.  Memleketimize, ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun.  Rabb’im yolumuzu, bahtımızı açık eylesin inşallah.” İfadelerine yer verdi.

İl Başkanı Görgel ise: “Tarım ve Orman Bakanımız, Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sn. Vahit Kirişci'nin 28. Dönem Milletvekilliği Mazbata Teslim Törenine katıldık. Şehrimizi gazi meclisimizde en güçlü şekilde temsil edecek olan milletvekillerimizi canıgönülden tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme