Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi 3T buluşması düzenledi

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesine bağlı Genç MÜSİAD üyeleri Tanı, Tanıtıştır, Ticaret yap (3T) programı kapsamında bir araya geldi.

Kervanhan'da düzenlenen programa Genç MÜSİAD üyelerinin yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal ile MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Harun Kılıç: “2022 Mart Ayında devraldığımız Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Başkanlığı olarak yeni dönemde hız kaybetmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte önceki dönem başkanlarımıza, ilettikleri bilgilendirmeler ve destekleri için teşekkür ediyorum. Türkiye'nin en kapsamlı Genç İş İnsanları Derneği olan Genç MÜSİAD'ta aldığımız görevde ben ve yönetim kurulu olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bu kıymetli sorumlulukta Allah'ın izniyle bir dakikayı heba etmeyeceğiz.

Vizyon ve misyonumuz gereği, Gençlerimizin girişimci ruhlarına dokunarak onların harekete geçmelerinin, Türkiye'mizin Kalkınmasına büyük katkı sağlayacağı kanaatindeyiz. Ülkemiz Ekonomisinin dışa bağımlılıktan kurtulması yolunda azmeden neferlerinden biri olarak Firmalarımızın Ulusal ve Uluslararası ticarette yer alarak, kalıcı olmaları için onlara elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız.

Bu doğrultuda Genel Merkezimiz tarafından geliştirilen ve tüm şehirlerimizde uyguladığımız 3T ile firmalarımızın ticaretlerinin gelişmesine vesile olmak istiyoruz. Genç MÜSİAD'a ait olan 3T katılımcılarımızın tanışmalarını, kaynaşmalarını, dostluk kurmalarını ve karşılıklı görüşmeler yaparak işlerine katkı sağlamalarını amaçlıyoruz.

Ayrıca Genç girişimcilerin firmalar ile görüşerek kişisel ve sektörel gelişmelerine olanak sağlamak istiyoruz. Programımızın amacına ulaşması için sizlerden kartvizitlerinizi paylaşmanızı ve tanışmanızı rica ediyorum. İnşallah 3T amacına ulaşmasını ve Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Göreve geldiğimiz gün söz verdiğimiz gibi, gerçekleştirdiğimiz faaliyetler ile devraldığımız bayrağı daha yukarıya taşıyarak iş dünyamız için hizmetimize devam etmeyi istiyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Genç MÜSİAD üyesi Koçpet Genel Müdürü Mehmet Emin Koç ise: “Genç Müsiad ailesi olarak üyelerimiz arasındaki ticaretin arttırılması ve geliştirilmesine fayda sağlamak adına düzenlediğimiz 3T programımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Ben Koçpet Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Koç. İnşaat ve gayrimenkul ticareti sektörlerinin yanı sıra geçtiğimiz yıl yeni yatırımımız olan Koçpet'i hizmete açtık. Koçpet ailesi olarak birinci yılımızı kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Koçpet bir akaryakıt istasyonu olmanın yanı sıra akaryakıt dışı faaliyetleriyle farklılık yaratan bir marka. İstasyonumuzda 7/24 kendi fırınımızdan çıkan lezzetlerimiz, dünyaca ünlü Tchibo kahvemiz, HepsiBurada teslimat noktamız, Lipton&Knorr hazır makarna, çorba ve noodle ünitemiz, temizliğini ozon makinesiyle desteklediğimiz tertemiz lavabolarımız, marketimizde binden fazla ürün yelpazemiz ve bu hafta hizmete açtığımız kafe bölümümüzle müşterilerimizin hizmetindeyiz.

Kıymetli misafirlerimiz, Bugün gururla şunu söylemeliyim ki "En iyisi olacağız" diye çıktığımız bu yolda daha altıncı ayımız dolmadan bölgemizde en iyi istasyonlar arasına girdik ve pilot istasyon seçildik. Vizyon ve misyonumuz, ilkeli duruşumuz, hiç bitmeyen enerjimizle istikrarla markamızı yükseltmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Programda konuşan Milletvekili Sezal ise, her zaman gençlerin yanında olduklarını belirtti.

Konuşmalar sonrasında Genç MÜSAİD Kahramanmaraş Şubesi üyeleri kendilerini tanıtarak fikir alışverişinde bulundu.

Bakmadan Geçme