AK Parti Milletvekili adayı Gürbak: Can hıraş çalışarak Büyük Türkiye Yüzyıl'ına ulaşacağız

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş 8'inci sıra Milletvekili adayı Ramazan Gürbak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sıranın başında, ortasında veya sonunda olmanın hiçbir anlam ifade etmediğini ve Büyük Türkiye Yüzyılı için mücadele edeceğini söyledi.

Milletvekili Adayı Gürbak, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday listesinde şanlı bir görev tevdi edildi. Böyle önemli ve manalı bir görevle şereflendirilmiş olmaktan sevinç ve gurur duyuyorum.

Türkiye Yüzyılı'nın tarihi seçiminde hem Kahramanmaraş'ı hem de ülkemizi temsil etmek noktasında var gücümle, desteklerinizle çalışacağım. Savunma sanayiinden, teknolojik atılıma, yerli üretim şahlanışından Dünyanın en büyük on ekonomisi hedefiyle çıkılan yolda verilen her görev kutsal ve önemlidir. Bu hedef ve doğrultuda yarınlarımız inşa edilirken; Ülkemizin geleceğini tarihi bir ivme ile yükseltecek Ak Parti kadrolarıyla 14 Mayısa kadar hep birlikte can hıraş çalışarak Büyük Türkiye Yüzyıl'ına ulaşacağız.

Liderimizin, "Güçlü Türkiye" hedefiyle gecesini gündüzüne kattığı ülküsü için seve seve onurla görev yapacağız. Bu zor günlerde bize yol gösterecek ve Türkiye'mizi refaha ulaştıracak tek isim tabi ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ve elbette dualarıyla ülkenin kalbi milletimizdir.

"Önce yuva" der büyüklerimiz; ışıkları yanan, ocağı yeniden tüten evler bilinciyle önceliğimiz asrın felaketi depremin izlerini el birliğiyle şehrimizden silmek, yüreklere dokunmaktır...

Kahramanmaraş'ın yeniden ayağa kalkması daha güçlü bir şekilde büyümesi için kritik bir dönüm noktasındayız. El ele vererek, şehrimizi yeniden inşa edecek, refah seviyesi daha yüksek yaşam merkezi konuma getireceğiz.

Ak listelerin ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, "Türkiye için şimdi" diyorum. Kurtuluş Savaşında verdiğimiz mücadeleyi yine veririz, biz çünkü Kahramanmaraşlıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, her ferdi Kahraman halkımızı en kalbi duygularla selamlıyor, saygılarımı sunuyorum...”

Bakmadan Geçme