Ahmet Sandal

Kippa düştü, melanet göründü!

Ahmet Sandal

Anadolu’muzda bilindik bir deyim vardır. “Takke düştü kel göründü.”

O deyim bir ayıbın, bir gizlenen durumun ortaya çıkması manasında söylenir.

İşte ben de o deyimden esinlenerek “kippa düştü melanet (kötülük, sapkınlık, aşağılık işler) göründü” diyorum. 

Kippa derken ne olduğunu anlıyorsunuz.

Şu azgın siyonist Yahudi’nin kafasının arka tarafına yakın bir yere yapıştırdığı, o Yahudi’nin kafasının üçte birini kaplayacak bir alanda sanki tutturulmuş gibi eğreti eğreti duran bir giysiden bahsediyorum. 

İşte o kippa düştü ve o kippanın altında ne gibi melanetler ve ne gibi kötülükler olduğu ortaya çıktı.

Evet, 7 Ekim 2023’ten beri azgın siyonist, terörist İsrail, Filistin genelinde ve en başta da Gazze’de eşi benzeri tarihte görülmemiş bir kıyım ve katliam işlemektedir. Azgın terörist siyonist çoluk çocuk dinlemeden, kadın erkek ayırmadan ve yaşlı genç demeden Gazze’de 7 aydır sürekli sürekli cana kıymaktadır. 

Bir şehrin meydanında apaçık güpegündüz önüne gelen her şeyi, her canlıyı, hiçbir şeyden çekinmeden yok eden bir canavar düşünün ve bir de siyonist terörist İsrail’i düşünen hiçbir fark yoktur. 

Dünyanın gözü önünde ve adeta TV’lerde insanların her akşam “bu gün terörist canavar haydut İsrail kaç çocuk öldürdü” diyerek hesap tuttuğu ve kimi zaman hüzünle, kimi zaman alışkanlıkla takip ettiği bir durum yaşanıyor 7 aydır kesintisiz bir şekilde.

Terörist siyonist İsrail kurulduğu 1948’den beri bölgede ara ara, vakit vakit terör işlemekte ve masumları katletmekteydi. Ancak bu sefer 7 aydır kesintisiz katliam yapmaktadır.

Soykırımcı İsrail, artık Hitler’i gölgede bıraktı. Benjamin Netanyahu denilen aşağılık mahluk Hitler’den daha kötüdür. 

O mahluk bu cesareti nereden alıyor. Elbette ABD ve AB Ülkelerinin yöneticilerinden alıyor. 

Maalesef bu katliamdan daha acı olanı, sözde medeni sayılan ABD ve AB Ülkelerinin siyonizmin ağına düşmüş yöneticileri tarafından seyirci kalınmasıdır. Hatta seyirci kalınmaktan daha da acı ve beter olanı, ABD’de Joe Biden denilen bunak başta olmak üzere, İngiltere, Almanya ve Fransa gibi Ülkelerin sözde devlet yöneticileri de siyonizmin bu terörüne destek vermektedir. 

Ancak ABD ve AB’nin siyonist Devlet yöneticileri görmese de ABD ve AB Ülkelerinin halkları bir gerçeği gördü ve “siyonizmin insanlık düşmanı bir ideoloji olduğunu” anladı.

Siyonizm yalnız Müslümanlar için değil, tüm insanlık için tehlikedir. Çünkü siyonizm Yahudi ırkının üstünlüğüne dayanan sapık bir ideolojidir.

Evet tekrar ediyorum. Yahudiler tüm insanlık için çok tehlikelidir. Yahudiler’in inandıkları (esasta kendilerinin tahrif ettikleri) Tevrat’ta insanlar olarak yalnız kendilerini görüyorlar. Yahudiler dışında kalan tüm insanlara “Goyim” diyorlar. Goyim ne demek? Hayvan gibi bir şey ve “bu şeyler Yahudilere hizmet etmelidir.” 

Siyonistler işte buna inanıyorlar ve bunun için çalışıyorlar. 

Siyonistler bu sinsi ve gizli inanç ve planlarını bazı Ülkelerin vatandaşları ve özellikle de ABD ve AB Ülkelerinin halkları bilmiyordu. Ancak artık biliyorlar. Çünkü “kippa düştü melanet göründü.”

“Bazı şer görünenlerde hayır var” derler. Gerçekten doğruymuş.

Özellikle 7 Ekim 2023 tarihinden beri terörist siyonist İsrail’in yaptığı katliamlar ruhumuzu hüzne boğdu ve vicdanlarımızı mahvü perişan eyledi.

Bu perişanlık içinde sevinçler de yaşanıyor. Evet, artık ABD’nin üniversitelerinde öğrenci ve akademisyenler terörist siyonist İsrail’e karşı seslerini yükseltiyorlar. 

ABD`nin New York kentindeki Columbia Üniversitesinde başlayan “Filistin’e destek ve siyonist terörist İsrail’e lanet” mitingleri, ABD’nin diğer üniversitelerine de yayıldı. Üniversite öğrencileri ve hatta üniversitedeki akademiyeler de Filistin için yürüyor ve miting yapıyorlar. 

Bu arada siyonizmin ağındaki ABD yönetimi Filistin ve mazlumlar için eylem yapan üniversite öğrencilerine ve akademisyenelere baskı uyguluyor. ABD polisi, Emory Üniversitesinde ekonomi profesörü Fohlin ile Felsefe Bölüm Başkanı McAfee'yi de ters kelepçeyle gözaltına aldı. Indiana Üniversitesi'ndeki Filistin'e destek gösterisine katılan Profesör Elizabeth Dunni, konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı ve şunları söyledi: “Bugün kovulma riskimin çok yüksek olduğunun farkındayım. Ama daha fazla burada oturup olanları izleyemem.”

Ey ABD’nin üniversitelerinde insan hakları ve mazlumlar için eylem ve miting yaparak destek veren öğrenciler ve akademisyenler! Sizler birer kahramansınız. Allah sizden razı olsun. Sizler, asla unutulmayacaksınız. Yüce Rabbim sizin yar ve yardımcınız olsun. 

Bu kapsamda ABD’li senatörü de hatırlamak gerekir. Onu da sitayişle anmak gerekir. ABD'li Senatör Sanders, İsrail'e yardımların Filistin'de "yıkıcı savaşı" sürdüreceğini belirterek aralarında İsrail'in de bulunduğu ülkelere yönelik dış yardım paketine itiraz etti. Terörist siyonist İsrail'in saldırılarında şimdiye kadar 34 binden fazla Filistinlinin öldüğüne dikkat çeken Sanders, saldırılarda yüzde 70'ini kadın ve çocukların oluşturduğu yaklaşık 77 bin kişinin de yaralandığını kaydetti. Sanders, "Gazze'de evler, altyapı, sağlık sistemi, eğitim tesisleri yok edildi. Artık yeter. Netanyahu'nun savaş makinesine daha fazla para yok" değerlendirmesinde bulundu.

Bu vesileyle şunu da belirtelim. O şerefsiz siyonistler yıllarca filmler, romanlar, kitaplar ve çeşitli medya vasıtasıyla “kendilerini şirin ve mazlum gösterdiler.” O göz boyamayla siyonizmi yaydılar. Ancak artık o yalanlarına kimse inanmıyor.

Evet, şurası gerçek “kippa düştü “melanet” göründü.”

Dünya’da kendilerinden başkasını insan olarak görmeyen Goyim diye bir isim uyduran Siyonist zalim Yahudiler’in çok tehlikeli mahluklar olduklarını Dünya insanlığı artık anladı. 

Bazı şerlerde hayır varmış. 7 Ekim 2023’ten sonra “kippa düştü melanet göründü.” O pis kippa ne de pislikleri, ne de azgınlıkları saklıyormuş.

“Kippa düştü melanet” göründü.

Bu aciz zayıf gariban yazar 7 Ekim 2023 tarihinden beri belki 20, belki 40 kez yazı yazdı ve şiir seslendirdi. Hepsinde de Siyonist terörist İsrail tehlikesine dikkat çekti. Bilmiyorum o melun kippanın düşmesinde benim de katkım oldu mu? Olmuştur inşallah. 

Allah’ın izniyle daha nice nice kippaları düşürerek gerçekleri ortaya çıkaracağız. Allah nefes verdikçe siyonizmle, kapitalimizle, emperyalizmle ve tüm batıl izm’lerle mücadelemiz devam edecektir.

Vesselam.
 

Yazarın Diğer Yazıları