Bağış Protokolü İmzalandı! 4 derslikli yeni okulun temelleri atılıyor

Kahramanmaraş Valiliği koordinasyonunda İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Alanya Kaymakamlığı arasında Pazarcık ilçesinde 4 derslikli Hürriyet İlkokulu binasının yapımı için nakdi bağış protokolü imzalandı.

2024 Yılı Temel Eğitim Yatırım Programı kapsamında Kahramanmaraş Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından inşaat ihalesi yapılan 4 derslikli Pazarcık Hürriyet İlkokulunun inşaat çalışmaları için imzalanan protokol ile Hamdullah Emin Paşa ve Haremi Hatice Tahire Hanım Vakfı tarafından nakdi bağış sağlandı. 
 
Eğitime verilen desteğin gelecek nesillerimizin yetişmesi adına çok kıymetli olduğunu ifade eden Vali Ünlüer, “Hayırseverlerimiz Hamdullah Emin Paşa ve Haremi Hatice Tahire Hanım Vakfına ve vesile olanlara desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Okulumuzun ilçemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu. 
 
Vali Ünlüer başkanlığında düzenlenen imza törenine, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Önder Erdem Gökşen ve iş insanları katıldı.
 

Bakmadan Geçme