Şiir ve Edebiyat Günleri, 2 oturumla devam edecek

Büyükşehir Belediyesinin organizesinde düzenlenen 4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri, 7 Aralık Perşembe günü NFK Kültür Merkezi'nde düzenlenecek 'Bozkırın Bilge Sesi: Cengiz Aytmatov' ve 'Kahramanmaraş Akademi' programlarıyla devam edecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri, çeşitli etkinlik ve programlarla devam ediyor. Etkinlik takvimi kapsamında 7 Aralık Perşembe günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde 2 etkinlik düzenlenecek. 

Saat 10.00’da başlayacak ‘Bozkırın Bilge Sesi: Cengiz Aytmatov’ adlı panelde çeşitli okullardan gelen öğrenciler Cengiz Aytmatov’un; hayatı, fikir dünyası, edebiyat dünyasına kazandırdıkları gibi pek çok konuyu farklı perspektiften ele alacak. 

Saat 16.00’da gerçekleştirilecek oturumda ise Büyükşehir Belediyesi ve KSÜ iş birliğiyle düzenlenen Kahramanmaraş Akademi konuşulacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 7 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek her iki etkinliğe de tüm edebiyatseverlerin davetli olduğu belirtildi.
 

Bakmadan Geçme