Sanayi ve ekonominin isimleri Ege'de buluştu

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği tarafından Denizli'de düzenlenen 'Ege Bölgesi İş Geliştirme ve İstişare Toplantısı' sanayi ve ekonomi çevresinden pek çok ismi bir araya getirdi.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Denizli Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Ege Bölgesi İş Geliştirme ve İstişare Toplantısı, Karahayıt’ta gerçekleştirildi. Toplantıya önceki dönem Ekonomi Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekillerimiz Cahit Özkan ve Şahin Tin, ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, TÜRSAB Pamukkale Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Turan Köseoğlu ile diğer davetliler katıldı.

Toplantıda konuşan ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın: “Gazze’deki insanlık dramının altını çizen ve yerli üretimin önemine işaret eden Aydın, “Dünyayı kötülerin biçimlendirmesine ve yönetmesine izin vermeyelim. Unutmayalım ki, inancımız bize haksızlık karşısında susanın dilsiz şeytan olduğunu öğretmiştir. Bu nedenle dünya barışı için, adil bir düzen için güçlü ekonomi güçlü Türkiye diyoruz. Başaracağız. Yerli ve milli duruşumuzla en kaliteli ürünleri biz üreteceğiz. Kendimize güvenelim” dedi.

Başkan Aydın ayrıca Ülke ekonomisine ve Denizli ekonomisine de değinerek toplantının Denizli’ye, bölgeye ve ülke ekonomisine hayırlı olmasını diledi. Toplantıya katılanlara, başarılı organizasyonu gerçekleştiren Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası için emek verenlerin her zaman yanında olacaklarını vurgulayarak, “Milli kalkınmayı tüm gücümüzle destekliyoruz. Türkiye genelinde 10 bini aşan üyesiyle Ülkemizin öncü STK’larından olan ASKON’un adalet, eşitlik ve ilerleme yolculuğundaki adımlarını takdirle izliyoruz. ” ifadelerini kullandı.

AK Parti Denizli Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Cahit Özkan, Anadolu topraklarının birikiminden aldığı güç ve medeniyetin temsil ettiği adalet ilkesiyle kurulan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin düzenlediği “Ege Bölgesi Denizli İş Geliştirme ve İstişare Toplantısı”na katıldıklarını belirtti.
 

Bakmadan Geçme