MHP Milletvekili Adayı Karakoç Kora, KMESOB ile bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz ve 28'inci Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu, yönetim kurulu üyeleri ve oda başkanları ile bir araya geldi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem Milletvekilliği seçimlerine hazırlanan MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı tüm kadrolarıyla sahadaki çalışmalarını sürdürüyor.

Kentin esnaf ve sanatkarları ile bir araya gelen MHP Milletvekili Adayı Doç. Dr. Karakoç Dora: “Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Sayın Ahmet Kuybu ve MHP İl Başkanımız Sayın Hüseyin Vahit Demiröz’le birlikte Oda Başkanlarımızı ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi ağırladık. Kahramanmaraş’ımızın 6 Şubat sonrası sürecini konuştuk ve planlarımızı, projelerimizi anlattık. 

Yolun çok başındayız ve bu yol çok çetin! Kahramanmaraş’ımızın sorunlarını yok saymak çözüme giden yolları tıkar, bunun bilincindeyiz. 

Kahramanmaraş’ımızın eski güzel günlerine dönmesi esnafın kalkınması ve ticaretin yeniden ayağa kalkmasıyla mümkün. Binlerce yıldır değişmeyen gerçek şu ki “medeniyetler ekonomiyle yükselir ve ticaretin etrafında şekillenir”. Kahramanmaraş’ın yeniden imarı sürerken en önemli paydaşlarımız karar alma mekanizmasının tam kalbinde yer almalı. Şehrimize katma değer üreten esnafımızın temsilcileri bu sürecin etkin ve özverili paydaşları olarak elini taşın altına koymaya hazır ve ben de bir kez daha tekrar ediyorum ki “Rakip olmaya değil ekip olmaya geldik!” ifadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme