Kahramanmaraş İl Koordinasyon Kurulu toplandı

2022 yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun başkanlığında, paydaş kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Coşkun: “2022 yılı yatırımlarının 1. dönem sonu gerçekleşmeleri ile ilgili yatırım izleme raporlarını incelediğimizde, 31 Mart 2022 tarihi itibariyle Kahramanmaraş il genelinde yatırımcı kamu kurum ve kuruluşları, toplam 255 proje üzerinde çalışmalarını yürütmektedir. Projelerin toplam tutarı 15 milyar 931 milyon 518 bin TL, 2022 yılı ödeneği ise 1 milyar 470 milyon 862 bin TL’dir.

Çalışmaların hız kazanarak devam edeceği 2022 yılında tüm kurum ve kuruluşlarımıza başarılar diliyor, yatırımların hayata geçirilmesinde emek sarf eden tüm çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelerin 2022 yılı yatırımlarının 1. dönem gerçekleşmeleri, karşılaşılan güçlükler ve koordinasyonu gerektiren konuların değerlendirildiği toplantı, paydaş kurumlar tarafından hedef ve sorumluluk alanları kapsamında yapılan çalışmaların sunumları ve ilgili kuruluşların taleplerini iletmesinin ardından sona erdi.
 

Bakmadan Geçme