Hafızlık İcazet programına yoğun katılım

Kahramanmaraş İl Müftülüğüne bağlı örgün ve yatılı Kur'an Kurslarında aldıkları eğitimle hafızlığını tamamlayan 600 Kur'an talebesi için düzenlenen Hafızlık İcazet Merasimi yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Merkez Spor Kompleksinde düzenlenen programda açılış konuşmalarını yapan İl Müftüsü Mustafa Tekin, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen; hafızlığın önemine vurgu yaparak, hafızlarımızı ve her zaman destekçileri olan kıymetli ailelerini tebrik etti.
 
Program, Hafızlarımızın hatim tertibi ve İstanbul Haseki Eğitim Merkezi Hocası ve Reisu’l-Kurra Vekili Talip Baykal’ın duası ile devam etti. 
 
İcazet Merasimi; Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Dulkadiroğlu Kaymakamı Fatih Çelikkaya, İl Müftüsü Mustafa Tekin, Osmaniye İl Müftüsü Ali Çakmak ve İlçe Belediye Başkanları tarafından hafızlık icazeti alan öğrencilere belgelerinin takdimi ile sona erdi.
 

Bakmadan Geçme