Başkan Adayı Toptaş, 'Projelerimizi bir öncelik dâhilinde hayata geçireceğiz'

Kahramanmaraş'ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerine hazırlıklarını sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini kesintisiz sürdüren AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, ticari faaliyetlerini sürdüren esnaflarla bir araya geldi. 

Esnafları tek tek iş yerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Adayı Toptaş, bölgede vatandaşlarla da sohbet etti. 

Esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyerek bir bir not alan Toptaş, “Teşkilatımızla birlikte ilçemizin her bir noktasını ayrı ayrı ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya gelmeyi sürdürüyoruz. Bugün de Üniversite Caddesi’ndeydik. Esnaflarımızı iş yerlerinde ziyaret ederek kolaylıklar diledik, hemşehrilerimizle sohbet ettik, taleplerini dinledik. Onikişubat’ımız için plan ve projelerimizden bahsettik. Saha ziyaretlerimiz ve detaylı incelemelerin ardından büyük bir titizlikle hazırladığımız plan ve projelerimiz hemşehrilerimizin beğenisini kazanıyor. 

31 Mart Yerel Seçimlerine de az bir süre kaldı. İnşallah vatandaşlarımızın destekleriyle göreve geldiğimizde tüm projelerimizi bir öncelik dâhilinde hayata geçireceğiz. Afetlere dirençli, alt ve üstyapısıyla daha yaşanabilir bir Onikişubat’ı hep birlikte inşa edeceğiz. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin. Nazik misafirperverlikleri, samimi sohbetleri, güler yüzleri ve destekleri için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.
 

Bakmadan Geçme