• Haberler
  • Gündem
  • AK Parti Milletvekilleri, Kahramanmaraş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile görüştü

AK Parti Milletvekilleri, Kahramanmaraş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile görüştü

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekilleri Av. Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal, şehre yapılacak yatırımlar için Ankara'da temaslarını sürdürüyor.

Ulaşım alanında Kahramanmaraş’a yapılacak yatırımları takip eden AK Parti Milletvekilleri Av. Ahmet Özdemir ve M. Cihat Sezal, bu kapsamda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştü.

Dulkadiroğlu-Çağlayancerit yolu, Andırın köprüsü, Göksun - Elbistan yolu ve Ilıca-Süleymanlı-Suçatı kavşağı arasının yapılması konularının görüşüldüğü toplantı yaklaşık 1 saat sürdü.

AK Parti Milletvekilleri Av. Ahmet Özdemir ve M. Cihat Sezal, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda: “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile Dulkadiroğlu-Çağlayancerit yolunun başlamış olan ihale sürecinin hızlandırılması, Andırın'ı 10,5 km kısaltacak köprünün çalışılan alternatif projelerinden karar verilen projeye dair çalışmaların başlaması, Göksun - Elbistan yolunun tamamlanması, Ilıca ve Süleymanlı  - Suçatı kavşağı arasının ihale sürecinin başlatılması konularını görüştük. Sayın Bakanımıza taleplerimizin karşılanması noktasında göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdiler.
 

Bakmadan Geçme