AK Parti Milletvekili Sezal: Kahramanmaraş'ta çalmadık kapı bırakmayacağız

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, çalışmalar hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulundu. 1 Ekim 2021 tarihine kadar Kahramanmaraş'ta olacaklarını söyleyen Milletvekili Sezal, il genelinde çalışmalar yapacaklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanlığı koordinesinde Onikişubat İlçe Başkanlığıyla vatandaşların talepleri doğrultusunda ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Sezal, gazetemize yaptığı özel açıklamasında: “İlçe ziyaretlerimiz devam ediyor. En son dün Andırın ilçemize gitmiştik. Andırın’da da geben bölgemizde bir takım sıkıntılar vardı. Orada ki vatandaşlarımızın problemlerini çözdük ama şimdi DSİ’de geben ile ilgili problem görüşmek üzere DSİ Bölge Müdürümüzün yanına geldik. Buradan Orman Bölge Müdürümüzün yanına gideceğiz. Orada vatandaşlarımızın evlerinde bir takım kamulaştırmalar olmuştu. Onlara yeni yer tahsisi söz konusu. Yeni yer tahsisinin Orman Bölge Müdürlüğü tarafından hemen sağlanıp kamulaştırılan evlerin oraya taşınması sonrada işlemlerin yapılması için mücadele veriyoruz. 

1 Ekim 2021 tarihine kadar Kahramanmaraş’ta olacağız!

Ziyaretlerimiz devam edecek. İnşallah hem ilçelerimiz hem merkez hem de kamu kurumlarımız ihtiyaçlara göre muhtarlarımız hepsiyle tek tek görüşüp çözebileceğimiz problemleri anında çözmeye çalışıyoruz. Kurumlarımızın devam eden işleri var. Onların hızlandırılması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün milletvekillerimiz sahada. Hepsi ayrı ayrı ilçelerimizi ziyaret ediyor. Her vekilimiz muhakkak her ilçeyi bir kere ziyaret edecek. Muhtarlarla, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla, vatandaşlarla onları sıkıntılarını dinleyerek problemlerini dinleyerek en azından yoksa bile problemleri hal hatır sorarak her zaman olduğu gibi onların gönüllerini almak için bir mücadele veriyoruz. İnşallah AK Parti teşkilatları olarak sahada olmaya devam edeceğiz, her zaman olduğu gibi ve vatandaşlarımızın problemlerini çözmeye çalışacağız.” Dedi.

Bu bir afet!

Son gülerde ülkede devam eden yangınlarla ilgilide konuşan Milletvekili Sezal: “Bu bir afet. Afet olduğu zaman bunun bir boyun bükmesi yok. Hepimiz bu afeti önlemek için mücadele ediyoruz. Bakın 32 ilde yangın çıkmış, bu normal bir şey değil. Devletimizin imkanları orada. Yani vatandaşımızla devletimiz kol kola vermiş bu yangınları söndürme ya çalışıyor. Bunun üzerinden siyaset devşirmenin hiçbir anlamı yok. Şunu söyleyeyim şuan muhalefetin yaptığı klasik hareket. Hiçbir çözüm önerisi olmadan sadece iktidarın sözde hataların üzerine siyaset yapılmaz. Ülkenin sıkıntılı olduğu dönemlerde ki bu her ülkenin başına gelebilecek doğal afetlerdir. Bir Bakın bütün bakanlarımız sahada. Kaç gündür bakanlarımız evine gitmiyor. Türkiye'de ne zaman bunlar oldu. Hangi bakan afet yerine gidip te 5 gün, 6 gün, bir hafta, on gün oradaki afet son buluncaya kadar, yaralar sarılıncaya kadar bekledi. Bugünkü şartlarda Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bütün bakanları Cumhurbaşkanımıza dahil afet bölgesine gitmiş bakanlarımızın birçoğu bakın şu anda bizde görevlendirdik. İhtiyaç anında Bodrum'da Muğla'da Antalya'da seferber halindeyiz. Köylerde milletvekillerimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gideriyor. Biz Kahramanmaraş'tan nasıl yardım ulaştırırız dün onun toplantısını yaptık. Bu bir memleket meselesi.  Vatandaş can derdindeyken, evi barkı yanmışken, toprağı yanmışken, ağacı yanmışken böyle bir süreçte hala siyaset devşirme çalışanlarında seçim zamanı vatandaşın önünde hesabını verecektir.” İfadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme