AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı'ndan açıklama

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elbistan İlçe Başkanlığı, dün yaşanan olayla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın ilçeye gerçekleştirdiği ziyarette Ekinözü ilçesine bağlı 2 mahalle arasında 1943 yılından beri süren içme suyu sınır anlaşmazlığı nedeniyle tartışma yaşandığı vurgulandı.

AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “MYK Üyemiz, Grup Başkanvekilimiz Sayın Mahir Ünal’ın, ilçemize gerçekleştirdiği ziyarette; kendisinin o ortamda bile olmadığı anda; Ekinözü ilçemize bağlı 2 mahalle arasında 1943 yılından beri süren içme suyu sınır anlaşmazlığı nedeniyle bir tartışma yaşanmıştır.

Sayın Ünal, diğer programları için ilçe teşkilatımızdan ayrıldıktan sonra çıkan bu üzücü hadisenin, nerelerden fonlandıkları herkesçe malum olan sosyal medya hesapları ve sözde basın organları tarafından menipüle edilerek “Mahir Ünal’a memleketinde tepki” başlığı altında yansıtılması edep ve ahlakla bağdaştırılamaz.

Kendisinin bile bulunmadığı bir ortamdaki hadisenin Sayın Ünal’a atfedilmesini asla kabul etmiyoruz. Bu tür kirli hesaplar ve yalanlar üzerinden yapılan paylaşımlar, millete hizmet sevdamızı engelleyemez.

Sayın Bakanımıza Kahramanmaraş’ımıza ve tüm ilçelerimize verdiği desteklerden dolayı bir kez daha şükranlarımızı sunarız.”
 

Bakmadan Geçme