Merdan'dan, açık hava sinema etkinliği

Kahramanmaraş'ın sevilen mekânlarından biri olan Merdan Balıkçılık, şehre renk katmaya devam ediyor. Bu kez, farklı bir etkinliğe imza atarak yaz mevsimine özel açık hava sineması düzenliyor. Kılavuzlu'da bulunan Merdan Balık Evi, Merdan Kafeterya ve Merdan Yel Değirmeni, yaz boyunca unutulmaz film deneyimleri sunacak.

Merdan Organizasyon İşletme Müdürü Mahmut Sarı, yaptığı açıklamada, "Kahramanmaraş'ın güzelliklerini daha da ön plana çıkarmak adına hareketli bir yaz sezonu planladık. Yazın keyfini çıkarırken hemşehrilerimize unutulmaz anlar yaşatmak istiyoruz. Bu kapsamda, yaz sineması etkinliğimizi başlattık ve ilk olarak 'Eltilerin Savaşı' filmiyle başladık." dedi.

Etkinlik hakkında bilgi veren Sarı, "Yaz sineması için seçtiğimiz filmleri, önceden kendi internet sitemizde duyuruyoruz. Ardından, halkımızın tercihlerine göre filmleri seçiyor ve açık hava sinemasında gösteriyoruz. Bu sıra dışı deneyimi daha da özel kılmak adına, misafirlerimize tarhana firiği, çerezler, demlik çay, çekirdek ve içecekler gibi hizmetler sunuyoruz." şeklinde konuştu.

Etkinliğin katılım ücreti hakkında da bilgi veren Sarı, "Bu muhteşem deneyime katılmak isteyenlerden sadece kişi başı 150 TL ücret alıyoruz. Bu ücret, sağladığımız hizmetlerin masraflarını karşılamak içindir." diyerek detayları paylaştı.

Merdan Balıkçılık işletmesinin tamamen halka açık olduğunu belirten Sarı, "Kılavuzlu Parkı'nda gerçekleştirdiğimiz açık hava sinemasına tüm halkımızı bekliyoruz. Hemşehrilerimize farklı ve eğlenceli bir aktivite sunmak istiyoruz. Ayrıca, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde tüm vatandaşların bayramını kutlar, Kılavuzlu Parkı'nı ziyaret etmelerini tavsiye ederiz." ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraşlılar, Merdan Balıkçılık'ın düzenlediği bu özel etkinlikle unutulmaz bir yaz deneyimi yaşayacaklar gibi görünüyor. Açık hava sineması, şehrin kültürel ve sosyal hayatına renk katacak gibi görünüyor.
 

Bakmadan Geçme