Kahramanmaraş'ta Şiir ve Müzik gecesi

Kadınların sanat dünyasındaki önemini vurgulamak ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak adına Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, Ulusal Kadın Yazarlar Derneği işbirliğiyle unutulmaz bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

"Şiir ve Musiki İyileştirir, İyileşmeye İhtiyacımız Var" sloganıyla düzenlenecek olan etkinlik, sanatın insan ruhunu besleyici gücünü vurgulamayı amaçlıyor.

9 Mart 2024 tarihinde saat 19.00'da başlayacak olan etkinlik, şehrin sanatseverlerini bir araya getirmeyi hedefliyor. Şiir dinletisi ve müzik gösterisiyle dolu olan gece, katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Sanat Yönetmeni Doç. Dr. Seher Atmaca'nın önderliğinde gerçekleşecek olan müzik gösterisi, duygusal derinlik taşıyan eserlerle dolu olacak. Aynı zamanda, Eğitimci Yazar UKYD Başkanı Kadriye Kırdök ve Eğitimci Yazar YKYD Başkan Yardımcısı Tezay Tezcan Akkurt'un hazırladığı şiir dinletisi de katılımcıları etkileyici bir yolculuğa çıkaracak.

Etkinliğin koordinatörlüğünü Arş. Gör. Halil İbrahim Candan üstlenirken, ulusal çapta tanınan ve saygı gören isimlerin yer aldığı bu gece, sanat ve kültürün önemini bir kez daha hatırlatmayı amaçlıyor.

Katılımın ücretsiz olduğu etkinlik, sanatseverleri, duygusal ve estetik bir yolculuğa çıkaracak. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek bu özel gecede, sanatın iyileştirici gücünü keşfetmek ve paylaşmak için herkes davet edildi.
 

Bakmadan Geçme