Kahramanmaraş'ta operasyon!

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent genelinde düzenlenen operasyonlarda 126 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, 26 Aralık 2023 ile 02 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonel faaliyetlerle çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 75 şahıs, uyuşturucu madde kullanmak ve satmak suçundan 20 şahıs, ikamet ve işyerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 31 şahıs olmak üzere toplam 126 kişiyi yakalayarak adli makamlara sevk etti.

Operasyonlar sırasında ele geçirilen maddeler arasında 18,4 gram metamfetamin, 114 adet sentetik ecza, 17 adet ruhsatsız tabanca ve 3 adet ruhsatsız av tüfeği bulunuyor.

Ayrıca, trafik ekiplerinin de katılımıyla gerçekleştirilen operasyonlarda, trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine sebep olan 74 araca yüksek sesle müzik dinlemekten, 43 araca ise abartılı egzozdan işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, genel güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edileceği belirtildi. Toplum güvenliği ve suçla etkili mücadele noktasında gösterilen bu çabaların, il genelindeki huzur ve güvenliğe olumlu katkı sağlaması beklenmektedir.
 

Bakmadan Geçme