İyi Parti İl Başkanı Çabukel, Göksun'da

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, Göksun esnafını ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Nurhak, Ekinözü, Andırın, Afşin ve Elbistan ilçelerinde esnafı ziyaret eden İYİ Parti İl Başkanı Çabukel, esnaf ziyaretlerine Göksun ilçesinde devam etti. 

Devlet esnafına sahip çıkmalıdır! 

İYİ Parti Göksun İlçe Teşkilatı ile gerçekleştirilen toplantının ardından Covid-19 Tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Çabukel'e İl Başkan Yardımcıları, Göksun İlçe Teşkilatı ve çok sayıda partili eşlik etti. 

İlçe ve esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Başkan Çabukel, birkaç gün evvel teşkilat mensuplarının yoğun katılımı ile Afşin-Elbistan Termik Santralleri hakkında basın açıklaması düzenlemişti. 

Esnafın umudu İyi Parti!

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Başkan Çabukel: "Esnaf iflasın eşiğine geldi. Kirasını ödeyemiyor, elektrik ve su faturasını ödeyemiyor, birikmiş BAĞ-KUR borçları var. Esnafa muhakkak destek çıkılması gerekiyor. Kimisi dükkân kapatıyor, kimisi bir umut her gün kepenk açıyor. Kredi borcu bitmemiş onlarca esnafa bir de pandemi faturası kesildi. Seçim öncesinde esnafın kapısından ayrılmayan hükümet şimdi üç maymunu oynuyor. Biz teşkilatımızla birlikte gezdiğimiz her ilçeye ümit oluyoruz. Esnafın umudu olarak, İYİ Parti olarak bizler de seslerini duyuracağımıza söz veriyoruz.

İyi Parti milletin hizmetinde

Başkan Çabukel vatandaşa, "Biz Genel Başkanımız Meral Akşener'in liderliğinde vazifemizi yerine getirmeye çalışan insanlarız. Bu sistemi ancak sizler değiştirebilirsiniz. Biz sizin hizmetinizdeyiz. Sandıkta oyunuza talibiz." dedi.
 

Bakmadan Geçme