Gürsel: SG Pamuk olarak tüm imkânlarımızı seferber ettik

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından SG Pamuk olarak tüm imkânlarını seferber ettiklerini söyleyen İşletme Sahibi Sultan Gürsel, 'yaralarımızı hep birlikte saracağız' dedi.

SG Pamuk Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İmtiyaz Sahibi Sultan Gürsel, yaşanan depremler sonrası açıklamalarda bulundu.

SG Pamuk olarak bölgede tüm imkânlarını seferber ettiklerini söyleyen Gürsel: “Öncelikle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve Kahramanmaraş başta olmak üzere Gaziantep, Malatya, Batman, Bingöl, Elazığ, Urfa, Kilis, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Sivas, Şırnak, Van, Muş, Bitlis, Hakkâri, Adana, Osmaniye ve Hatay illerimizi derinden sarsan deprem felaketinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.  

Birlik ve beraberliğin kıymetinin en yüksek olduğu bir süreç içindeyiz. İnanıyorum ki hep beraber gerekli olan sinerjiyi yakalayıp depremin oluşturduğu tahribatların üstesinden geleceğiz.

Toplumum genelini ilgilendiren bir durum olduğundan, daha hızlı iyileşmemizi sağlayacak en önemli faktör, güç birliğidir.

SG Pamuk ailesi olarak da depremin ilk anından itibaren sahada çalışmalara katildik. Tüm imkânlarımızı seferber ettik, etmeye de devam edeceğiz. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Herkesi bu süreçte duyarlılığa davet ediyoruz. Geçmiş olsun Türkiye'm.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme