CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztunç'tan yurtdışındaki seçmenlere çağrı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, yurtdışında bulunan seçmenlere çağrıda bulundu. Öztunç, seçmenlerin sandığa gidip oyunu kullanmasını istedi.

Sosyal medya hesabından yurtdışı seçmenlerine seslenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztunç, 20 Mayıs’ta oy kullanma işlemlerinin başladığını hatırlatarak yurtdışındaki seçmenlerin sandığa gidip oyunu kullanmasını istedi.

Öztunç, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yurtdışında bulunan değerli hemşehrilerim, değerli yurttaşlarım. Hayati bir seçime gidiyoruz. Önemli bir seçime gidiyoruz. Yurtdışındasınız ama oy verme hakkınız var. Lütfen ama lütfen gidin oyunuzu kullanın. Sandığa gidin, oyununuza sahip çıkın. Oy namustur. Sizden rica ediyorum. Lütfen değerli hemşehrilerim. Bulunduğunuz yerdeki en yakın konsolosluğa gidin ve oyunuzu kullanın. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nu Türkiye Cumhuriyeti'nin 13’üncü Cumhurbaşkanı yapalım. Beni seven her hemşehrimi, her yurttaşımızı sandığa gelmeye davet ediyorum. Bizi kırmayın ve sandığa lütfen gelin artık.”
 

Bakmadan Geçme