Bürokrat olarak çalıştığı Meclis'e milletvekili olarak girdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora ile MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık, bugün TBMM'ye gelerek mazbatalarını görevlilere teslim etti ve kayıt işlemlerini gerçekleştirdi.

2019'dan bu yana TBMM Strateji Geliştirme Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, bürokrat olarak çalıştığı Meclis'e milletvekili olarak girdi. Dora'ya rozetini eşi Yasin Dora taktı.

MHP Çankırı Milletvekili Pelin Yılık da kayıt işlemini yapmak üzere kardeşi Emre Yılık ve annesi Saadet Erciyeş ile Meclis'e geldi. Kayıt işlemi sonrası Yılık'a rozetini annesi taktı.

TBMM’de konuşan Milletvekili Karakoç Dora: “TBMM İdari Teşkilatının bir üyesi olmanın ayrıcalığını bugün iliklerime kadar hissettim. Kayıt gününde beni yalnız bırakmayan Genel Sekreterimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na, Genel Sekreter Yardımcımız Naim Çoban’a, Strateji Geliştirme Başkanımız Murat Çeliker’e, Milletvekili Hizmetleri Başkanımız Ahmet Yurtman’a, Destek Hizmetleri Başkanımız Arif Şayık’a, Başkan Yardımcılarımız Salih Aydın’a, Emine Çarmıklı Şahin’e, Meral Yaşar’a, Dr. S. Gülgün Anadolu’ya, idari teşkilatın değerli yöneticilerine ve personeline ve çok kıymetli Strateji Başkanlığı personeline şükranlarımı sunarım. Aynı çatı altında görev yapacak olmaktan ötürü şanslı ve heyecanlıyım. Harika bi’ beş yıl geçirdim sizinle, aynı güzellikte ve yine birlikte yeni bir beş yılımız daha olsun.” İfadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme