Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonla Kahramanmaraşlılara seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Pazarcık İlçe Başkanlığında düzenlenen programa telefonla bağlanarak 28 Mayıs seçimleri için destek istedi.

Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci kentte ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Pazarcık İlçe Başkanlığını ziyaret eden Bakan Kirişci, burada partililer ile bir araya geldi.

Programa telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Afetzede, depremzede kardeşlerime özellikle en kalbi duygularla selamlarımı, muhabbetlerimi gönderiyorum. Verilen sözleri inşallah süratle yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Pazar günü şu seçimi de başarılı bir şekilde atlattıktan sonra tekrar Kahramanmaraş'ta muhteşem bir mitingi zaten yapmıştık ama bir de deprem bölgelerine yeniden yeni ekibimizle beraber ziyaretlerimi gerçekleştireceğim. Ve şu anda kalan üç dört gün içerisinde yoğun bir çalışmayla inanıyorum ki sandıkları patlatacaksınız. Sandıkları patlatarak da inşallah muhattabımıza gereken cevabı Kahramanmaraş her zaman olduğu gibi yine verecek. Hele hele Pazarcık bu cevabın en muhteşemini verecek ben buna inanıyorum.” İfadelerine yer verdi.

Bakan Kirişci ise: “Sayın Cumhurbaşkanım mitingde yüzde 80 istemiştiniz. Allah'ın izniyle inşallah yüzde 80’in üzerine çıkmanın sözünü veriyoruz.” Dedi.

Telefon görüşmesi sonrası konuşan Bakan Kirişci: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, depremzede kardeşlerimizi evlerine kavuşturmak temel hedefimizdir. Bu süreçte depremzede kardeşlerimizin kaldıkları misafirhanelerle tehdit edilmesi vicdansızlıktır. Aziz milletimize inanıyor ve güveniyoruz ki; bu zihniyete sandıkta gerekli dersi yine milletimiz verecektir.” Dedi.

Programa AK Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel, Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Milletvekili Mehmet Şahin ve partililer katıldı.
 

Bakmadan Geçme