Başkan Mahçiçek, AK Parti Onikişubat ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi

Onikişubat Belediyesi ev sahipliğinde AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı ilçe gençlik kolları, kadın kolları ve belediye meclis üyeleri kahvaltı programında bir araya geldi.

Başkan Mahçiçek konuşmasında: “Gerçekten bütün dünya Türkiye'yi sevmeyen bütün dünya Türkiye'nin bağımsızlığını istemeyen bütün dünya Türkiye'yi tekrar teslim almak isteyen o emperyalistlerin tümü bir araya geldi. O emperyalistlerin amacı neydi? Türkiye'yi tekrar teslim almaktı. Millet iradesi Yansıtan millet iradesiyle bu ülkeyi yöneten onların mandacılıkları altında yürümek istemeyen Türkiye geçmişte olduğu gibi o mandacılara teslim olmasını önleyen büyük bir liderimiz, Cumhurbaşkanımız var. Bakın Türkiye 1946’da çok partili sisteme geçmiş. Ama o 46 seçimleri açık oy gizli tasnifti. Yani açıktan bir partiye oy vereceksiniz ona rağmen sizin istediğiniz sonuç çıkmazsa gizli olarak tasnif edeceksiniz. 1955’e geldiğimizde millet iradesi geldi rahmetli Menderes. Menderes'te tıpkı Sayın Cumhurbaşkanımız gibi bağımsız bir Türkiye oluşturmaya gayret etti. Artık onlara bağımlı onlar ne isterse onlar biz üretiriz, siz üretmezsiniz, biz size satarız anlayışından vazgeçerek onu elinin tersiyle iterek yeniden bağımsız bir Türkiye oluşturmaya gayret etti. 1960’ta da geldiler Rahmetli Menderes'i ihtilalle indirdiler. Astılar biliyorsunuz. Bu süreç böyle devam etti. AK Parti kurulduğundan bugüne kadar da hangi badirelerden geçti biliyorsunuz. 17-25 Aralık, Gezi olayları, 15 Temmuz ihtilal girişimleri, parti kapatma davaları, AK Parti'nin karşılaştığı da o günlerden bugüne farklı değil. Çünkü AK Parti'nin başındaki o büyük gider Türkiye artık size tabi olmayacaktır. Türkiye sizin kontrolünüzde olmayacak. Türkiye bağımsız bir ülke olacak. Güçlü bir ülke olacak diye yola çıkmıştı. Şimdi gerçekten böyle bir mücadeleden geldik. Türkiye'de demokrasiyi egemen kılmak kolay değil ama Allah'a şükür bu millet güzel bir millet. Onların hepsine, Allah'a şükür karşı geldik. Şimdi biz hiç kimseyi ayrıştırmadık Allah'a şükür. Ötekileştirmedikçe. Herkes bu milletin birinci sınıf vatandaşı. Ama biz dedik ki millet iradesi hakim olacak. Biz dedik ki millet kimi yönetime getirmişse bu ülkeyi onlar yönetecek. Dışarıdan müdahil olmayacak, vesayet olmayacak. 

Bu ülkenin içinde bulunduğu sıkıntı ne biliyor musunuz? Bu ülkeyi kimin yöneteceği mücadelesi. Bu ülkeyi milletin seçtikleri mi yönetecek yoksa o vesayetçiler mi yönetecek? Artık o vesayetçileri sildik, bitti Allah'a şükür. Artık bu milleti, bu milletin seçtikleri yönetiyor. Bütün engellemelere rağmen, Avrupa'sı, Batısı, Okyanusun ötesi, hepsine rağmen. Hepsine rağmen yirmi sekiz Mayıs'ta millet iradesini ortaya koydu Allah'a şükür. Allah'ın yardımıyla devam edecek. Milletin iradesiyle çok iyi bir netice aldık Allah'a şükür. Kahramanmaraş olarak da çok iyi bir netice aldık.

Geride bıraktığımız 14-28 Mayıs Genel Seçimlerinde yüzde 78,83 oy oranıyla nüfusu 400 binden fazla olan 46 metropol ilçe arasında Onikişubat'ımızı 1. sıraya çıkaran cefakar ve vefakar teşkilatımızın ilçe, gençlik, kadın kolları ve belediye meclis üyelerimizle kahvaltıda bir araya geldik. Bir kez daha 14 ve 28 Mayıs seçim süreçlerinde gösterdikleri çaba ve emekleri için partimizin her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 21 yıldır olduğu gibi liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yürümeye devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

AK Parti İlçe Başkanı Kara ise: “Özellikle kadın kollarımıza teşekkür ediyoruz. Gençlik kollarımıza teşekkür ediyoruz. Ana kadememize, mahalle başkanlarımıza teşekkür ediyoruz Belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz ve bu geçirdiğimiz seçim süreci içinde bizlere her türlü desteğini esirgemeyen çok değerli Belediye Başkanımız Hanefi Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Sağ olun, var olun. Tabii elhamdülillah Onikişubat ilçesi kurulduğu günden bugüne Cumhurbaşkanımıza, AK Parti davamıza çok ciddi destekler vermiş, rüştünü kendi ölçeğinde ispatlamış, her daim birinci olmuş bir ilçedir. Bunu hem 14 Mayıs seçimlerinde hem de 28 Mayıs seçimlerinde gördük. 14 Mayıs seçimlerinde nüfusu 400 binin üstünde olan ülkemizdeki çok büyük ilçelerin içerisinde birinci, yine 28 Mayıs seçimlerinde de 78,83’lük bir oy oranıyla elhamdülillah birinciliği kaptırmamıştır. Çok değerli Onikişubatlı hemşerilerimize de sizlerin huzurunda teşekkür etmemiz lazım. Allah razı olsun. Onlar Cumhurbaşkanımıza sahip çıktılar. Onlar vatanın, milletin birliğine sahip çıktılar. Onlar Ayasofya'nın cami olarak kalmasına sahip çıktılar. Onlar Türki Cumhuriyetlerle bizim işbirliğimize sahip çıktılar, Savunma sanayine sahip çıktılar. Onlar bu vatanın, milletin birliğine elhamdülillah sahip çıktılar.  Bugünden itibaren de inşallah milletimize hizmet etme noktasında cumhurbaşkanımızın işini kolaylaştırmak üzere üzerimize düşen her ne varsa inşallah durmaksızın çalışmaya gayret edeceğiz. Allah hepinizden razı olsun.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme